Annonce
Den lille Avis

Klovborg skal igen have ny købmand

Pia Traberg blev ansat som købmand i Klovborg i april og stopper 1. oktober. Arkivfoto: Peter Hald
Den nuværende Klovborg-købmand Pia Traberg har sagt op, og bestyrelsen søger efter en afløser.
Annonce

Klovborg: Bestyrelsen for købmandsbutikken i Klovborg skal nu igen have fundet en ny købmand. Pia Traberg, der blev ansat som købmand i april i år, har sagt op, da hun har fået arbejde i en Fakta-forretning i Kolding. Hun har en måneds opsigelse og stopper 1. oktober.

Selv har Pia Traberg ikke nogen kommentarer til sin opsigelse, men Jesper Knudsen fra bestyrelsen siger, at man beklager Pia Trabergs afgang:

- Det er drønærgerligt. Vi har været glade for Pia. Hun har gjort det godt. Omsætningen i butikken er hævet mærkbart, og vi har haft en god dialog, siger Jesper Knudsen.

- Men vi er selvfølgelig ikke så stolte af, at vi nu igen skal ud og søge efter en ny købmand, tilføjer Jesper Knudsen.

Sagen er, at det er anden gang i løbet af et år, at købmandsbutikken i Klovborg må skifte leder. Tilbage i februar stoppede den forrige købmand Marc Brix-Mignon efter blot et halvt års ansættelse, og hans efterfølger Pia Traberg fik, som det fremgår, en tilsvarende kort periode.

- Pia har været vant til større steder, hvor ledelsesdelen har fyldt mere, og hun søger det administrative mere, siger Jesper Knudsen.

- Men det er kedeligt, at vi skal sige farvel til hende. Vi har masser og kunder og masser af frivillige, og vi har sjældent haft så meget ro som i Pias tid, tilføjer han.

Annonce

Stilling er slået op

Stillingen som købmand i Klovborg er allerede blevet slået op på Jobindex:

"Ønsker du at gøre karriere i vores lokale købmandsbutik og være "herre i eget hus", findes alle mulighederne her i Klovborg, som ligger i et smørhul mellem Brædstrup og Nørre Snede. Vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i vores lokale købmand. Vi ønsker dit bidrag til vores lokalsamfund, hvor fællesskab og glæden for landsbylivet er fundamentet for butikken. Købmanden skal være en central del i lokalsamfundet, hvor der skal skabes oplevelser og sammenhængskraft i byen", lyder det i jobopslaget.

Købmandsbutikken i Klovborg er knyttet til Dagrofa-koncernen og er en "Min Købmand", hvilket er titlen på Dagrofas lokale butikskæder.


Vi har været glade for Pia. Hun har gjort det godt. Omsætningen i butikken er hævet mærkbart.

Jesper Knudsen, bestyrelsesmedlem
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Den lille Avis

Åbent hus i Nama Parken

Den lille Avis

Svampetur med ekspert

Annonce