Annonce
Den lille Avis

Klubhus ved stadion skal genopstå

En stor del af NSG's klubhus er nu revet ned. Senere kommer der en ny bygning i stedet for. Foto: Peter Hald
Uventet problem: Folk roder affaldscontainere ved stadion i Nørre Snede.

Nr. Snede: Kraftige entreprenørmaskiner har nu væltet den udslidte del af fodboldklubben NSG's klubhus på stadion i Nørre Snede efter at frivillige og folk fra bestyrelsen i forvejen havde været i gang med at bryde ned. Genopbygningen af bade- og omklædningsfaciliteterne vil tage sommeren over under ledelse af det lokale entreprenørfirma EMR.

Ligesom sidste år kan senior-fodboldspillerne se frem til at kunne klæde om og bade i Nørre Snede Hallen sommeren over, men senere vil klubhuset genopstå i ny og moderne form med nye bade- og omklædningsfaciliteter.

- Nørre Snede Hallen har været utrolig hjælpsom. Det er en god aftale, vi fik med hallen, siger NSG's formand Finn Brostrup.

Annonce

Tilbage på byggepladsen står stadig kiosk-afdelingen, der dog skal renoveres yderligere, men som vil kunne bruges i løbet af sommeren.

Finn Brostrup oplyser, at det samlede projekt-budget løber op i 2,4 millioner kroner, hvori der både er kommunalt tilskud, fondspenge og sponsorhjælp. NSG mangler dog stadig at finde nogle midler til projektet.

Ulovligt roderi

Undervejs i arbejdet er NSG stødt på et uventet problem. De byggeaffalds-containere, der er på pladsen, kan ikke få lov til at være i fred.

Om natten er der dukket folk op, som begynder at gennemrode containerne i håb om at finde noget værdifuldt, og nogle gang er byggehegnet blevet væltet, fortæller NSG-formanden.

- Det er jo vanvid. Der er virkelig ikke noget som helst af værdi i de containere. Det er jo ulovligt at trænge ind bag byggehegnet, og det generer folk, der bor i nærheden, når der er "aktivitet" dernede. Desuden skaber det en masse rod. Folk må sgu lære at opføre sig ordentligt, siger Finn Brostrup.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Gyvelborg fik shelterpladser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Aktivitetsråd er på plads

Den lille Avis

Fortsat fart på Sebastian Øgaard

Den lille Avis

En verdensstjerne vender hjem

Den lille Avis

DF er klar med ni kandidater

Annonce