Annonce
Den lille Avis

Kunder fra dag ét i Rikkes Butik

Rikke Breinbjerg stod klar bag disken, da hendes butik åbnede mandag formiddag. Foto: Peter Hald
Ny tøjforretning i Nørre Snede fik godt med gæster på åbningsdagen.
Annonce

Nr. Snede: Rikke Breinbjerg fik en travl åbningsdag i sin nye butik "Rikkes Butik" på hjørnet af Rosengade og Bredgade i Nørre Snede. Hun havde fastsat en øvre grænse på tre personer ad gangen i den nye tøjbutik, men der var til gengæld en støt strøm af især kvinder, der skulle have et kik. Når kvinderne var i flertal, så skyldes det, at der er dametøj på hylderne - samt sko, tasker og smykker.

Pladsen i det lille butikslokale er effektivt udnyttet.

- Jeg er godt tilfreds. Jeg havde ikke troet, at jeg kunne få plads til alt det jeg gerne ville have - men det lykkedes, fortæller Rikke Breinbjerg.

Butikken er færdigindrettet. Det eneste, der mangler, er en bænk udenfor - men den er bestilt.

På grund af corona-restriktionerne holder Rikke Breinbjerg ikke en åbningsreception. I stedet vælger hun at fejre butikkens ét års dag for fuld skrue om et år.

- Jeg vil jo gerne have, at folk føler sig trygge her i butikken, understreger den nye forretningsindehaver.

Rikke Breinbjerg ejer selv hele hjørne-ejendommen, som hun købte sidste år. Tidligere husede bygningen "Ruths Butik", men nu rummer den både "Rikkes Butik" og frisørsalonen Frisørhjørnet, der drives af Tina Krogh Jensen - som i øvrigt har åbnet sin salon igen.

Det er første gang, at Rikke Breinbjerg prøver kræfter med en tøjbutik, men hun har arbejdet meget med salg og var indtil januar ansat i Kelsens salgsafdeling,

Interessen for den nye butik er stor, da det er bemærkelsesværdigt, at der åbner en ny butik i Nørre Snede under corona-krisen. Men netop den lokale handel bliver der måske mere fokus på, mener Rikke Breinbjerg:

- Jeg tror og håber, at den lokale handel bliver øget her i corona-tiden, Folk vil være opmærksomme på at prøve de lokale butikker først, før de søger mod de større byer, siger hun.

Hjørne-ejendommen husede før "Ruths Butik", men rummer nu både "Rikkes Butik" og Frisørhjørnet. Bemærk skiltene over indgangsdøren - de er holdt i samme stil. Foto: Peter Hald
Rikke Breinbjerg har flere usædvanlige kjoler på lager. Her er det kjoler, der er fremstillet af indiske sarier fra firmaet Relove and Roses. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Succes for opera trods corona

Annonce