Annonce
Den lille Avis

Kunder fra dag ét i Rikkes Butik

Rikke Breinbjerg stod klar bag disken, da hendes butik åbnede mandag formiddag. Foto: Peter Hald
Ny tøjforretning i Nørre Snede fik godt med gæster på åbningsdagen.
Annonce

Nr. Snede: Rikke Breinbjerg fik en travl åbningsdag i sin nye butik "Rikkes Butik" på hjørnet af Rosengade og Bredgade i Nørre Snede. Hun havde fastsat en øvre grænse på tre personer ad gangen i den nye tøjbutik, men der var til gengæld en støt strøm af især kvinder, der skulle have et kik. Når kvinderne var i flertal, så skyldes det, at der er dametøj på hylderne - samt sko, tasker og smykker.

Pladsen i det lille butikslokale er effektivt udnyttet.

- Jeg er godt tilfreds. Jeg havde ikke troet, at jeg kunne få plads til alt det jeg gerne ville have - men det lykkedes, fortæller Rikke Breinbjerg.

Butikken er færdigindrettet. Det eneste, der mangler, er en bænk udenfor - men den er bestilt.

På grund af corona-restriktionerne holder Rikke Breinbjerg ikke en åbningsreception. I stedet vælger hun at fejre butikkens ét års dag for fuld skrue om et år.

- Jeg vil jo gerne have, at folk føler sig trygge her i butikken, understreger den nye forretningsindehaver.

Rikke Breinbjerg ejer selv hele hjørne-ejendommen, som hun købte sidste år. Tidligere husede bygningen "Ruths Butik", men nu rummer den både "Rikkes Butik" og frisørsalonen Frisørhjørnet, der drives af Tina Krogh Jensen - som i øvrigt har åbnet sin salon igen.

Det er første gang, at Rikke Breinbjerg prøver kræfter med en tøjbutik, men hun har arbejdet meget med salg og var indtil januar ansat i Kelsens salgsafdeling,

Interessen for den nye butik er stor, da det er bemærkelsesværdigt, at der åbner en ny butik i Nørre Snede under corona-krisen. Men netop den lokale handel bliver der måske mere fokus på, mener Rikke Breinbjerg:

- Jeg tror og håber, at den lokale handel bliver øget her i corona-tiden, Folk vil være opmærksomme på at prøve de lokale butikker først, før de søger mod de større byer, siger hun.

Hjørne-ejendommen husede før "Ruths Butik", men rummer nu både "Rikkes Butik" og Frisørhjørnet. Bemærk skiltene over indgangsdøren - de er holdt i samme stil. Foto: Peter Hald
Rikke Breinbjerg har flere usædvanlige kjoler på lager. Her er det kjoler, der er fremstillet af indiske sarier fra firmaet Relove and Roses. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Menighedsråd er på plads

Den lille Avis

Købmandsgård skal sælges

Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Annonce