Annonce
Den lille Avis

Landbetjent får faste kontortider - igen

Landbetjent Viggo Nielsen sidder fremover klar til at modtage gæster tirsdage og torsdage på sit lille kontor på Snerlevej i Nørre Snede. Arkivfoto: Lars Juul
Landbetjent Viggo Nielsen får to ugentlige træffetider for personlige henvendelser.

Nr. Snede: Landbetjent Viggo Nielsen fra Nørre Snede får nu faste åbningstider med virkning fra torsdag 18. februar. Fremover vil det lille landbetjent-kontor på Snerlevej 4 i Nørre Snede være åbent for personlig henvendelse tirsdage fra klokken 10 til 12 og torsdage fra klokken 15 til 17.

Viggo Nielsen har tidligere haft faste kontortider, men den ordning blev slettet, og så skulle man møde op efter aftale. Imidlertid synes landbetjenten, at det er bedre at vende tilbage til den gamle ordning med faste kontortider.

- Jeg har det fint med at få faste kontortider - jeg tror, at det er en win-win. At man tidligere skulle møde op efter aftale betød, at folk var lidt i vildrede om, hvornår de kunne være sikre på at træffe mig. Nu ved de, at jeg sidder på min pind i de tidspunkter - det er nemmere både for borgerne og mig, siger Viggo Nielsen.


Jeg har det fint med at få faste kontortider - jeg tror, at det er en win-win.

Viggo Nielsen, landbetjent


- Telefonen er åben ligesom den plejer at være, men for personlig henvendelse er det tirsdage og torsdage. Og her tager vi én henvendelse ad gangen - jeg har jo et ret lille kontor, tilføjer landbetjenten.

Ved besøg hos landbetjenten gælder de sædvanlige corona-restriktioner. Man bruger mundbind, når man står op, og spritter hænder af, og Viggo Nielsen foretrækker, at der højest er to gæster ad gangen.

Annonce

Stille natteliv

Viggo Nielsens arbejde som landbetjent er ikke voldsomt på virket af corona-situationen, bortset fra, at der skal bruges mundbind ved transporter af personer i bilen.

- Jeg arbejder nogenlunde som jeg plejer, men sørger for at holde lidt mere afstand, siger han.

Heldigt nok er antallet af anholdelser begrænset.

- Der er jo ikke noget natteliv i øjeblikket. Det er en mærkelig oplevelse af være på weekendvagt i Herning for eksempel - der er meget stille. Og de nye politi-elever når jo knapt nok at opleve fulde mennesker, siger Viggo Nielsen.

Han har i øvrigt lavet sin årlige statistik, hvor det igen viser sig, at antallet af indbrud i "gamle Nørre Snede Kommune" er faldet fra 48 i 2019 til 43 i 2020.

- Det er lave indbrudstal, vi nu har her i distriktet, men for nogle år siden kunne vi godt risikere 80 til 100 årlige indbrud, fortæller han.

Antallet af voldssager er også faldet - fra 18 i 2019 til 16 i 2020.

- Og ud af de 16 voldssager stammer kun ni fra "distriktet og resten fra Nørre Snede fængsel, oplyser Viggo Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Biograf-bog i nyt oplag

Den lille Avis

Sådan gør du cyklen forårsklar

Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Annonce