Annonce
Den lille Avis

Lokal håndværker vinder bruger-pris

Atee Tosom Hansen fra Murer Mester Hansen i Nr. Snede er blevet kåret som “Region Midtjyllands bedst anbefalede hovedentreprenør” og “Region Midtjyllands bedst anbefalede murer”. Pressefoto
I den seneste tid har håndværkere over hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede i deres region. Brugerne på Håndværker.dk har nu afgjort, hvem de synes er den bedste murer og hovedentreprenør, og valget er faldet på Murer Mester Hansen fra Nørre Snede
Annonce

Nørre Snede: Fra den 19. august til den 29. september har brugerne på Håndværker.dk vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere. Det har dannet grundlag for uddelingen af Håndværker.dk-Prisen 2019.

Resultatet er blevet 73 vindere fordelt på seks regioner i udvalgte brancher. Blandt vinderne er Murer Mester Hansen fra Nørre Snede, som har vundet i et tæt opløb og dermed blevet valgt af brugerne som “Region Midtjyllands bedst anbefalede hovedentreprenør” og “Region Midtjyllands bedst anbefalede murer”. Det oplyser Håndværker.dk i en pressemeddelelse.

Atee Tosom Hansen fra Murer Mester Hansen er naturligvis glad for prisen og udtaler stor stolthed ved at have vundet. - Det betyder alverden for os, at vi har vundet Håndværker.dk Prisen 2019. Det viser vores kunder, at vi tager vores arbejde seriøst, og er en bekræftelse på, at man gør det godt, siger Atee Tosom Hansen.

Annonce

Kendskab betyder noget

Netop anbefalinger har en stor betydning, når man skal vælge håndværker. Det viser Bolius Boligejerundersøgelsen fra 2018, hvor op til 40% af de adspurgte svarer, at det er vigtigt for dem, at de har fået håndværkeren anbefalet, eller at de har kendskab til virksomheden i forvejen, når de vælger en håndværker. Det er noget, Murer Mester Hansen også kan nikke genkendende til.

- De mange flotte anbefalinger, mine kunder har givet mig, viser, at den kvalitet, som jeg lægger i alt, jeg foretager mig, er det hele værd for dem. De positive ord er med til at skabe vækst i mit firma, og måske kan jeg snart få nogle flere ansatte. Prisen og de gode anbefalinger er helt sikkert en god måde at vise nye kunder mit gode håndværk, og jeg er sikker på, det fører mange gode ting med sig fremadrettet, siger Atee Tosom Hansen.

På landsplan er der blevet givet over 3000 anbefalinger fra brugerne på Håndværker.dk, og det har været med til at danne ramme om kåringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce