Annonce
Den lille Avis

Lokalråd ønsker debat om Bavnehøj-bygning

- Det er oplagt, at vi kan tage en debat om Bavnehøj i forlængelse af lokalrådets generalforsamling den 26. september, siger lokalrådsformand Hans Jørgen Jensen. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede: Lokalrådet i Nørre Snede lægger nu op til en drøftelse af fremtiden for en tom bygning ved Bavnehøj centret.

Bygningen, der har rummet lejligheder, har længe stået tom i flere år, men for et par måneder siden købte Ikast-Brande Kommune bygningen af boligselskabet Domea for godt 6,8 millioner kroner, fordi lejlighederne ikke kunne lejes ud. Nu er det så spørgsmålet, om bygningen kan bruges til noget helt andet - måske kontorer eller erhverv.

Ifølge lokalrådsformand Hans Jørgen Jensen kan det blive aktuelt at tage en debat om Bavnehøj-lokalerne i forlængelse af lokalrådets generalforsamling den 26. september klokken 19.30 i Nørre Snede Hallen.

- Det er oplagt, at vi kan tage en debat om Bavnehøj efter selve generalforsamlingen, siger Hans Jørgen Jensen.

Annonce

Små virksomheder?

Det ligger ikke fast, hvad Bavnehøj-bygningen kan bruges til, men der er kommet flere ideer og forslag. Hans Jørgen Jensen har for eksempel foreslået, at bygningen kan bruges til kontorer for små virksomheder:

- Vi har jo mange små firmaer i byen, som kunne have stor glæde af et kontorfælleskab, siger Hans Jørgen Jensen.

Da bygningen oprindeligt har været en afdeling af et plejecenter er der også fremkommet ideer om, at nogle af lokalerne kan bruges af firmaer i sundhedsbranchen:

Byrådsmedlem Kirsten Hoffmann (S) peger således på, at stedet måske kan være velegnet for zoneterapeuter og andre behandlere.

I tidens løb har der været gjort íhærdige forsøg på at leje de tomme lejligheder ud, og en overgang var det på tale at indrette kollegieværelser til elever på den filmskole, der var planer om i Boest. Men filmskole-projektet kuldsejlede, så planen om kollegieværelser har nok ikke den store fremtid.

Der har været snak om, at bygningen skal rives ned, men det afvises blankt af Kirsten Hoffmann. Hun påpeger, at det vil være absurd, at kommunen først ofrer 6,8 millioner kroner på at købe en bygning for bagefter at rive den ned.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce