Annonce
Den lille Avis

Lyserød Lørdag aflyses i Ejstrupholm

Else Eriksen, der står i spidsen for Lyserød Lørdag i Ejstrupholm, ses her ved et velbesøgt arrangement for fire år siden. Men i 2020 bliver der ikke nogen Lyserød Lørdag i byen på grund af coronaen. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Ejstrupholm: Gruppen bag Lyserød Lørdag-arrangementerne i Ejstrupholm har truffet en tung beslutning: Man aflyser Lyserød Lørdag, der ellers skulle have fundet sted lørdag 3. oktober.

- Vi synes ellers, at vi havde lagt en god plan, men der er desværre sket en del i den forgangne uge. Corona-smittetallene er gået den forkerte vej, og vi er simpelthen bekymrede for, at der ville komme for mange til Lyserød Lørdag. Det er jo et luksusproblem, men det kan gå hen og blive et alvorligt problem på grund af coronaen. Derfor aflyser vi, siger Else Eriksen, der er tovholder for arrangør-gruppen.

- Vi håber, at tingene bliver normale inden så længe, og så kan vi måske holde et forårsmarked. Desuden overvejer vi at tage hul på noget nethandel. Vi har mange ting til salg, så vi er nødt til at tænke anderledes, og her kunne nethandel være en mulighed, siger Else Eriksen.

Lyserød Lørdag er en indsamling, hvor pengene går til arbejdet med at bekæmpe brystkræft. De sidste tre år har ejstrupholmerne hver gang kunnet indsamle omkring 100.000 kroner.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Bavnehøj må drosle ned igen

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Julehjælpen er på trapperne

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Travebanko blev gennemført

Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Annonce