Annonce
Den lille Avis

Lyserød Lørdag flytter i klubhuset

Else Eriksen er igen med til at arrangere Lyserød Lørdag i Ejstrupholm. Denne gang bliver det dog ikke midt i byen, men derimod på Ågade. Arkivfoto
Annonce

Ejstrupholm: Lyserød Lørdag i Ejstrupholm - den store årlige begivenhed, hvor der samles penge ind til bekæmpelse af brystkræft, kommer i år til at foregå lidt anderledes, end det plejer. Datoen bliver lørdag 5. oktober - sådan er det også på landsplan - men denne gang holdes arrangementet i Ejstrupholm i og omkring klubhuset ved stadion på Ågade fra klokken 10 til 13.

Det er første gang, at der holdes Lyserød Lørdag på Ågade. De tidligere år har de lokale ildsjæle fra Kræftens Bekæmpelse hold Lyserød Lørdag midt i byen i området omkring Søndergade og Vestergade, men der er flere fordele ved at bruge klubhuset.

- Vi har valgt at bruge klubhuset på Ågade for at gøre det mere overskueligt. Arrangementet var blevet for stort, så nu drosler vi lidt ned, siger Else Eriksen, der som de tidligere år er tovholder for Lyserød Lørdag i Ejstrupholm.

- Vi har boder både inde i klubhuset og udenfor i et telt. Der bliver nok ligeså mange boder, som der plejer, og klubhuset bliver fyldt op. Så håber vi bare, at rigtig mange vil finde derned, tilføjer hun.

Som sædvanligt arrangeres der et sponsorløb, hvor alle kan deltage. Det bliver en rute på 1,2 kilometer, og alle kan være med - også dem med barnevogne. Som nævnt er det et sponsorløb, og vil man løbe meget ind, kan man tage flere runder. Men kan kan også deltage uden at have sponsorer.

Annonce

Stort arbejde, store beløb

Det er et stort arbejde at få Lyserød Lørdag på plads:

- Personligt ville jeg trække mig sidste år. Jeg røg afsted ba-bu, fordi det blev for meget. Men ved at samle aktiviteterne i klubhuset bliver det hele mere overskueligt denne gang, siger 67-årige Else Eriksen.

Kræftens Bekæmpelse har i flere år været meget dygtige til at samle store beløb ind i Ejstrupholm. Sidste år blev alle rekorder slået, da der blev indsamlet 140.000 kroner.

Men pengene til kampen mod brystkræft kommer altså ikke af sig selv. Derfor efterlyser Else Eriksen og de andre i arrangørergruppen flere frivillige og især fra de yngre generationer.

- Vi er jo mange på min alder og endnu ældre, og det burde jo ikke være dem, der skal stiller telte op og flytter borde, så det vil være fint at få flere af de unge med, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce