Annonce
Den lille Avis

Lyserød Lørdag med god afstand

Else Eriksen fra Ejstrupholm er klar til at tage en tørn med Lyserød Lørdag igen sammen med de andre frivillige. Men denne gang skal man undgå sammenstimlen på grund af corona-risikoen. Foto: Morten Pape
Lyserød Lørdag i Ejstrupholm 3. oktober bliver et arrangement, hvor der bliver lagt vægt på at reducere risikoen for corona-smitte.
Annonce

Ejstrupholm: Ildsjælene bag Lyserød Lørdag i Ejstrupholm er klar til at holde det populære arrangement igen lørdag 3. oktober i Ejstrupholm.

Men denne gang bliver det noget mere afdæmpet i forhold til tidligere, da man er nødt til at minimere risikoen for corona-smitte.

- Vi vil undgå, at folk stimler sammen, så derfor opstiller vi fem borde med rigtig god afstand langs det meste af Vestergade under forskellige butikkers baldakiner. I modsætning til de tidligere år har vi ikke telte, og vi har heller ikke en tombola, fortæller Else Eriksen, der er tovholder for Lyserød Lørdag i byem.

- Vores nørklere og den kreative gruppe har været flittige, så vi har masser af ting at sælge - blandt andet "engangs"corona-håndklæder, der er fremstillet af bomuld. Vi er også klar med en lodtrækning, men som nævnt har vi ikke tombola, for der stimler folk jo virkelig  sammen, siger Else Eriksen.

Ejstrupholmerne har i de senere år været enormt gode til at samle penge ind under Lyserød Lørdag, hvor indsamlingen går til arbejdet med at bekæmpe brystkræft.

- De sidste tre år har vi hver gang kunnet indsamle omkring 100.000 kroner, men så højt når vi nok ikke op i år, siger Else Eriksen.


De sidste tre år har vi hver gang kunnet indsamle omkring 100.000 kroner.

Else Eriksen


- Vi vil stadig gerne have bidrag fra erhvervsdrivende og andre, men i år har vi ikke været ude og stemmer dørklokker i virksomhederne. Mange af vores medlemmer er jo ældre folk i risiko-gruppen, og vi vil gerne udvise forsigtighed overfor alle. Men hvis man vil give os et bidrag, kan man kontakte mig på telefon 40413474, siger Else Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce