Annonce
Den lille Avis

Menighedsråd er på plads

Vagn Hougaard Sørensen er blevet udpeget til en ny runde som formand for menighedsrådet i Klovborg-Tyrsting sogne. Han har haft formandsposten siden år 2000. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Vagn Hougaard Sørensen er stadig formand for Klovborg-Tyrstings menighedsråd.
Annonce

Klovborg: Menighedsrådet for Klovborg-Tyrsting sogne har nu konstitueret sig og fået sat navne på de forskellige poster.

Formand blev ikke overraskende den hidtidige formand Vagn Hougaard Sørensen fra Klovborg, der har været formand i 20 år.

Næstformand er stadig Rune Grand Graversen fra Klovborg.

På posterne som kirkeværger er der sket udskiftninger. I Tyrsting er det nu Annegrete Jette Bie. Hun har afløst Herdis Jensen, der trådte ud af menighedsrådet ved valget den 15. september.

I Klovborg er Mariann Bang-Madsen blevet kirkeværge. Hun har afløst Birthe Knudsen, der også er trådt ud af menighedsrådet.

Kontaktperson er som hidtil Kirsten Margrethe Hansen fra Klovborg, og Vera Roed fra Tyrsting er fortsat kasserer.

Bodil Kristine Jensen fra Klovborg er blevet formand for valgbestyrelsen

Suppleanter er Anne-Mette Møller, Klovborg, Finn Thukjær Schmidt, Klovborg, Bente Aarup Bjørnkjær, Klovborg, Anni Laila Thulstrup, Klovborg, Elisa Pedersen, Tyrsting og Svend Roed fra Tyrsting.

Annonce

Lys på kirkestien

Menighedsrådet tiltræder officielt første søndag i advent - det vil sige 29. november. Ifølge Vagn Hougaard Sørensen er der ikke lige i øjeblikket de helt store opgaver, der venter, men menighedsrådet sætte snart gang i et projekt, der har været et ønske fra byen:

- Vi vil sørge for belysning på kirkestien, der går fra Skadevej op til kirken. Det har faktisk være et ønske fra borgerne i Klovborg, siger Vagn Hougaard.

Også et projekt med at renovere den anden halvdel af længen ved konfirmandstuen sættes der snart gang i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce