Annonce
Den lille Avis

Motorshow bliver aflyst

Yamaha SuperCross & Freestyle Show har fundet sted hele 26 år i træk i MCH i Herning, men det må aflyses i 2021, og det gælder også udstillingen Motorshow. Foto: MCH
Annonce

Herning: MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen oplyser, at man på grund af coronasituationen må aflyse de to store motor-udstillinger Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show, der plejer at finde sted i starten af året.

Fra 31. januar til 1. februar i år besøgte godt 30.000 motorsports-entusiaster MCH Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen for at opleve de populære motor-arrangementer. Begge begivenheder skulle igen have fundet sted 4.-6. februar 2021, men coronasituationen og myndighedernes restriktioner tvinger arrangøren ASP Event til at aflyse.

- Flere samarbejdspartnere har også selv meddelt, at uvisheden og myndighedernes restriktioner betyder, at de ikke har mulighed for at medvirke i 2021. Det gælder også supercross-kørere fra flere forskellige lande, der kan få svært ved i det hele taget at komme til landet. Derfor ser jeg ingen anden udvej end at aflyse i 2021 og i stedet se frem til at vende tilbage med nye stærke motorevents i 2022, udtaler Lars Green, indehaver af ASP Event.

Planen er nu, at Motorshow og Yamaha SuperCross & Freestyle Show først afholdes igen primo februar 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Den lille Avis

Klassisk koncert på museum

Den lille Avis

Fodboldtræner blev hædret

Annonce