Annonce
Den lille Avis

Museer arrangerer skattejagter

Vester Palsgaard Skovmuseum er et af de museer, der er med i skattejagt-aktiviteten. Arkivfoto
Annonce

Ikast/Brande: På fire af Museum Midtjyllands besøgssteder, Vester Palsgaard Skovmuseum ved Hampen, Klosterlund Museum ved Engesvang samt Frilandsmuseet Herning og Herningsholm Museum, kan man nu deltage i skattejagter, hvor der hver måned trækkes en vinder.

- For tiden higer mange familier efter sjove aktiviteter, som samtidig er fornuftige i forhold til corona. Samtidig savner landets museer at kunne byde gæsterne indenfor. Derfor lancerer Museum Midtjylland nu en skattejagt, der skal bringe gæster og museer sammen på forsvarlig vis, oplyser Museum Midtjylland.

Skattejagten sender oplevelsessultne familier ud på opdagelse i de udendørs områder omkring fire af Museum Midtjyllands fem museer. Skattekortene kan downloades og evt. printes hjemmefra her: https://museummidtjylland.dk/skattejagt

Det er også muligt at hente skattekortene på sin telefon eller tablet via en QR kode på stedet. Alle steder er skattejagterne lavet, så de egner sig til børn, men der er også kulturhistorisk viden at hente for voksne.

Skattejagten er udformet med udgangspunkt i det enkelte sted, så de er ikke ens, og man kan jo gøre det til en sport at gennemføre dem alle.

I starten af hver måned trækkes en vinder, som offentliggøres på museets Facebookside. Man kan sende sit svar til kontakt@museummidtjylland.dk, hvis man vil være med i lodtrækningen om en gave fra museet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Menighedsråd er på plads

Den lille Avis

Købmandsgård skal sælges

Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Annonce