Annonce
Den lille Avis

Musik og fællessang i brunkulsmuseet

Musik på Scenen er altid et hit - især blandt det ældre publikum. Arkivfoto
Annonce

Søby: For femte år i træk arrangerer Søby Brunkulsmuseum "Musik På Scenen" med Videbæk Harmonikaklub. Det sker lørdag 3. august fra klokken 14. Det kan trække godt med folk til, og der plejer at komme over 300 gæster.

Når Videbæk Harmonikaklub underholder, kommer gæsterne til at mindes gamle dage, for de fleste kender melodierne og kan synge med.

Videbæk Harmonikaklub opstod helt tilbage i 1985. For tiden har ensemblet 14 medlemmer.

Repertoiret på 170 melodier er meget blandet og valgt af klubbens egne medlemmer. Det spænder fra det meget enkle til det mere avancerede - fra spillemandsmusik til let klassisk og med fællessang undervejs.

Annonce

Nyheder i museet

På festpladsen åbner museet den traditionelle kiosk med diverse forplejning, hvor den nyindkøbte grill i år får premiere, men det er også tilladt at medbringe egen forplejning.

Selve museet byder på flere nyheder, da museet har fået legeplads, tipvogne og andre effekter. Årets store hit er dog en udstilling i smedjen med Evald Eybyes modeller af originale lastbiler, gravemaskiner, togvogne og anden materiel. Og så er det muligt at se den næsten færdige udvendige renovering af Voldsgaard.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce