Annonce
Den lille Avis

Næsten 1000 gæster lørdag aften til Præriefesten

Tovholder-sheriff Sten Lindstrøm Udengaard var yderst tilfreds med deltagerantallet ved dette års Præriefest. Foto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: Man kan vist roligt konstatere, at Præriefesten i Nørre Snede er kommet for at blive. I weekenden 24., 25. og 26. august løb Præriefest nummer 51 af stablen, og med 960 gæster i et propfyldt telt lørdag aften levede dette års fest op til rekord-deltagelsen ved sidste års jubilæumsfest.

- Lørdag aften havde vi faktisk lidt flere gæster end sidste år. Musikken var god, maden var god, og gæsterne var tørstige... meget tørstige. De var faktisk tæt på at tømme lagrene, så vi måtte hente nye forsyninger i SuperBrugsen, fortæller tovholder og sheriff Sten Lindstrøm Udengaard.

Ved festens højdepunkt lørdag aften var der 540 til spisning, og så blev der solgt 420 billetter "på døren", oplyser han.

Bungeejump var et hit blandt det yngre publikum på festpladsen. Foto: Peter Hald
Annonce

Lille West populær

Også på andre tidspunkter var der pænt med gæster, og søndag eftermiddag var der et godt ryk-ind af især børnefamilier.

Det opgraderede legeareal med guldgraver-aktiviteter, sandkasse og hoppeborg ved "Lille West" havde stor søgning, og især den nye guldgraver-station var populær.

Fest-successen var man imidlertid ikke kommet sovende til. Et mylder af frivillige har været i sving, og de fem sheriffer havde travlt som tovholdere.

- Fire døgn med søvnunderskud kan godt mærkes. I seng klokken 4 og op igen klokken 8... så begynder man at køre lidt på autopilot. Men tingene klappede, og jeg må sige, at alle hjælpere ydede deres bedste. Og vi kan også konstatere, at publikum er meget loyalt, og at opbakningen virkelig er god, siger Sten Lindstrøm Udengaard.

Brugs-uddeler Jan Nyrup havde ligeledes en travl weekend med forskellige arbejdsopgaver - blandt andet som brød-uddeler forklædt som italiensk bager. Nyrup havde også noteret sig, at festen fungerede fint:

- En temafest som Præriefesten fungerer godt. Det er stadig bæredygtigt, og Præriefesten, der er kendt langt ud over byens grænser, er jo også med til at give os identitet, siger Jan Nyrup.

Brugsuddeler Jan Nyrup kunne opleves i rollen som italiensk bager ved Præriefesten. Foto: Peter Hald
Vinderne af dette års optog blev en flok hula-dansere fra Mini Entreprenøren fra Krondal. Her er det tre af nøglepersonerne. Til højre Julie Bedsted, der havde fået ideen, i midten entreprenør Peter Schultz og til venstre Larisa Schultz. Foto: Peter Hald
Denne lille hest var måske medvirkende til at frisør Cut N Cosy fik andenpladsen i optogsdysten. Foto: Peter Hald.
Kafferisteriet i Nørre Snede kom på tredjepladsen og fik også pokal efter optoget. Her er det fra venstre Katrine Nørgaard og Vivi Kristensen. Sidstnævnte er lige begyndt som medarbejder. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce