Annonce
Den lille Avis

Nørre Snede Erhvervsforening har årsmøde

Et af de arrangementer, som erhvervsforeningen er tovholder for, er sensommermarkedet, der i år finder sted den 28. august. Her et glimt fra sidste års fest, hvor en stor kran hjælp til med at flage. Arkivfoto: Peter Hald
Erhvervsforening samles i Nørre Snede Hallen den 25. februar.
Annonce

Nr. Snede: Nørre Snede Erhvervsforening er ved at gøre klar til opgaverne i 2020, og foreningen lægger ud med biksemad og generalforsamling tirsdag 25. februar klokken 18 i Nørre Snede Hallen.

På valg er Tina Kjær, Jan Nyrup og Britta Lund.

- Gå ikke glip af en hyggelig aften, hvor der også er tid til networking med andre erhvervsdrivende, lyder det fra erhvervsforeningen. Der er tilmelding senest den 21. februar klokken 12 til mailadressen tinne.876@edc.dk

Nørre Snede Erhvervsforening har flere arrangementer på programmet i årets løb. Blandt andet kan nævnes et virksomhedsbesøg til Mammen Ost i Klovborg onsdag den 4. marts.

Foreningen er sammen med flere andre foreninger også aktivt involveret i det store motionscykelløb DGI Hærvejsløbet, der lægger vejen forbi Nørre Snede lørdag den 27. juni. Her bliver der nok at se til, for omkring 3500 cyklister og deres supportfolk kommer til Nørre Snede.

I den anledning opfordrer erhvervsforeningen de lokale erhvervsfolk og butiksindehavere til deltage med aktiviteter, tilbud, konkurrencer, pynt, flag med mere i deres virksomheder.

Årets Sensommermarked bliver fredag den 28. august. Selvom arrangementet ligger fredagen efter præriefest, bakker byen godt op om sensommermarkedet, da der plejer at deltage 450 spisende gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Den lille Avis

Åbent hus i Nama Parken

Annonce