Annonce
Den lille Avis

Nørre Snede gør klar til det store bygge-efterår

Sådan kommer Nama Parken til at tage sig ud mod Spættevej. Visualiseringen er lavet af Arkitema Architects.
Annonce

Nr. Snede: Det bliver det helt store bygge-efterår i Nørre Snede. Hele to længe ventede store boligprojekter går i gang - dels Nama Parken, der opføres af Nørre Snede Byinvest, og dels Rosenhaven, der opføres af boligselskabet Domea.

Begge projekter får til huse på de arealer, der engang rummede maskinfabrikken Nama midt i byen, så Nørre Snedes centrum kommer til at se en del anderledes ud om godt et års tid.

Som tidligere omtalt, så regner Nørre Snede Byinvest med, at 26 ejerlejligheder på Rosendalsvej kan være klar til indflytning næste år. Lejlighederne opføres som to punkthuse hver med fire etager og åbne arealer omkring husene. Byggeriet begynder om ikke så længe. Der er ikke sat dato på første spadestik endnu, men bestyrelsesformand Ole Nørgaard Andersen fra Nørre Snede Byinvest regner med, at det sker i august eller september.

- Lige nu er der selvfølgelig stille på grund af sommerferien, men lige før ferien kunne EDC, som vi samarbejder med, oplyse, at der har været flere seriøse henvendelser, så interessen er der helt klart, siger Ole Nørgaard Andersen.

Efter sommerferien vil Nørre Snede Byinvest holde et informationsmøde om det kommende byggeri. Datoen for mødet meldes ud senere.

Annonce

Domea varmer op

Lige i nærheden af Nama Parken går Domea i gang med sit projekt. Domea har allerede sat dato på det orienteringsmøde, hvor selskabet informerer om Rosenhaven-byggeriet i Nørre Snede. Orienteringsmødet skal finde sted onsdag 14. august fra klokken 14 til 16 i Nørre Snede Hallen, og det bliver et åbent møde, hvor alle er velkomne.

Domea opfører 21 almennyttige lejeboliger i området mellem Spættevej og Ørnevej i Nr. Snede.

Byggeriet af Rosenhaven begynder den 1. september og skal være klar til aflevering i slutningen af august 2020.

Kort sagt bliver det kommende år præget af hektisk byggeaktivitet i Nørre Snede, og om godt et år er boligkapaciteten steget væsentligt.

Der er store forventninger til de kommende bebyggelser, og mange borgere venter spændt. Der har været forsinkelser på opstarten, men nu nærmer det sig altså med de første spadestik.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce