Annonce
Den lille Avis

Nama Parken har fået låg på toppen

Nama Parken i Nørre Snede nærmer sig afslutningen. Der er kommet "låg" på højhusene. Foto: Morten Pape
Nørre Snede Byinvest ApS satser på at holde åbnet hus 20. juni i det nye boligkompleks.
Annonce

Nr. Snede: Nogle ting har stået i stampe under corona-krisen, men ikke byggeriet. De fleste byggeprojekter har kørt med det sædvanlige tempo, og nogle steder er det gået ganske stærkt. Det gælder for eksempel Nama Parken i Nørre Snede, hvor de to nye højhuse, også kaldet punkthuse, er skudt op, og nu er der "låg" på husene.

Nørre Snede Byinvest ApS, der står bag projektet, har derfor sat dato på et åbent hus-arrangement, hvor det store boligprojekt kan vises frem.

- Sammen med EDC i Nørre Snede planlægger vi at holde et åbent hus-arrangement lørdag 20. juni... men det afhænger af, om vi kan få tilladelse til at samle flere mennesker end nu, siger Ole Nørgaard Andersen, der er formand for Nørre Snede Byinvest.

Ole Nørgaard Andersen krydser således fingre for, at myndighederne lemper yderligere for corona-restriktionerne. Det vil også betyde, at det snart kan blive muligt at holde et rejsegilde.

Nama Parken

Der bliver i alt 26 lejligheder i Nama Parken.

De indrettes i to punkthuse, der har elevator.

Lejlighederne svinger i størrelse fra 67 til 163 kvadratmeter. Alle lejligheder har altan, og de større lejligheder har to.

Byggeriet skal være indflytningsklart 30. oktober i år.

Annonce

Tidsplanen holder

Det er gået meget godt med afsætningen af de i alt 26 lejligheder i boligkomplekset mellem Spættevej og Rosendalsvej. I skrivende stund er 19 lejligheder solgt, heraf 17 til udlejning. 10 lejligheder er på nuværende tidspunkt udlejet. Det vil sige, at der er syv tilbage.

Og der burde være tid at løbe på, da byggeriet efter planen skal være indflytningsklart 30. oktober i år.

- Tidsplanen holder, som det ser ud nu. Byggeriet er bare kørt derudaf. Vinteren har ikke drillet os, og coronaen har heller ikke forsinket noget, siger Ole Nørgaard Andersen. Han flytter i øvrigt selv ind i Nama Parken.

- Min hustru og jeg har købt fem lejligheder, en til os selv og fire til udlejning, fortæller han.

Ud over boligerne skal der også etableres 32 parkeringspladser, heraf to til handicap-parkering, og 10 af parkeringspladserne bliver overdækkede.

Der skal også etableres en fælles legeplads i samarbejde med Domea, der er i fuld sving med at færdiggøre rækkehusene i Rosenhaven lige ved siden af Nama Parken.

Lige ved siden af Nama Parken er Domea ved at færdiggøre rækkehusene i Rosenhaven. Her bliver der 21 boliger, og i Nama Parken 26 boliger. Foto: Morten Pape
- Tidsplanen holder, som det ser ud nu. Byggeriet er bare kørt derudaf. Vinteren har ikke drillet os, og coronaen har heller ikke forsinket noget, siger Ole Nørgaard Andersen, der er formand for Nørre Snede Byinvest. Foto: Peter Hald
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce