Annonce
Den lille Avis

Navneskifte i kendt forening i Nørre Snede

Nørre Snede Erhvervsforening bakker igen i år op om Hærvejsløbet. Her et glimt fra sidste år. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede: Nørre-Snede Handels og Håndværkerforening skifter nu navn til den mere mundrette og moderne betegnelse Nørre Snede Erhvervsforening.

Navneskiftet blev vedtaget sammen med flere andre vedtægtsændringer på foreningens generalforsamling tirsdag 26. februar.

Formanden for erhvervsforeningen, Britta Lund, understregede i sin beretning, at fællesskabet har stor betydning:

- I foreningen interesserer vi os meget for byens fællesskab. Derfor har vi et godt og åbent samarbejde med Nørre Snede Lokalråd omkring byen og dens udvikling. Et meget berigende samarbejde. Landsby-appen og den nyligt oprettede hjemmeside for Nørre Snede bakker vi også op om og er selv en del af. En skøn mediebevågenhed blev skabt omkring byen ved lokalrådets seneste aktion om "Den varme dame" (skulpturplanerne, red.). Vi mener, at det kan være til gavn for vores medlemmer, lød det fra Britta Lund.

Nørre Snede Erhvervsforening

Med ændringer i vedtægterne skifter Nørre-Snede Handels og Håndværkerforening navn til Nørre Snede Erhvervsforening.I de opdaterede vedtægter hedder det: "Foreningens idegrundlag er at virke for den erhvervsmæssige interesse i området samt at etablere kendskab og fremme samarbejdet mellem erhvervsdrivende i området."

Erhvervsforeningen arrangerer en række aktiviteter - blandt andet sensommermarked, fyraftensmøder og virksomhedsbesøg, ligesom foreningen er involveret i aktiviteter under Hærvejsløbet og meget andet.

Annonce

Velkomstflag til Hærvejsløbet

Hun lagde også vægt på, at erhvervsforeningen bakker op om det store motionscykelløb Hærvejsløbet, der kommer til Nørre Snede den 29. juni. Nørre Snede Erhvervsforening har investeret i et kæmpestort velkomstbanner ved indgangen af byen, der sammen med flag-alléen skal byde alle løbsdeltagere velkommen til Nørre Snede.

- Derudover sammensætter vi et program til glæde for tilskuere samt byens borgere for at skabe lidt liv i byen og lokke folk fra huset og i byen for at se cykelrytterne. Dette gør vi blandt andet sammen med menighedsrådet og de erhvervsdrivende, der ønsker at deltage, sagde Britta Lund.

Under punktet valg vankede der genvalg til Claus Voetmann og Tinne Lambertsen, der var på valg. Bestyrelsen består ud over de to af Britta Lund, Tina Kjær Rasmussen og Jan Nyrup. Hanne-Mette Høj blev ny suppleant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce