Annonce
Den lille Avis

Niklas Voetmann havde fart på

Niklas Voetmann havde fart på i den forløbne weekend på Jyllandsringen. Foto: Foto: Photo-Graphic.dk
Ung racerkører med i toppen i kampen om DM.
Annonce

Nr. Snede: Den unge racerkører Niklas Voetmann med rødder i Nørre Snede er tilbage i toppen. I weekenden 5.-6. september deltog han i DM 3 på FDM Jyllandsringen.

"Alt i alt en vidunderlig weekend med masser af fart. Weekenden resulterer i, at Niklas rykker fra sjettepladsen til andenpladsen i det officielle Danmarks Mesterskab", lyder det fra teamet Voetmann24.

Lørdag blev det til en andenplads med kun to tiendedele til den førende. Søndag skulle Niklas Voetmann have startet på andenpladsen efter den fine kvalifikation dagen før, men da teamet først fik tilmeldt ham til løbet fire minutter efter deadline om lørdagen, blev Niklas straffet med fire strafplaceringer, som betød, at han skulle starte som P6 i stedet for P2.

Starten gik med en Niklas Voetmann, der var utrolig tændt for at få de tabte placeringer tilbage. Efter 70 procent af løbets gennemgang overhalede han sig op på andenpladsen igen, hvor han kunne sætte jagten ind på den førende.

Løbet blev dog kortet af med cirka fem minutter ved en fejl, så som den hurtigste på banen kunne det måske være blevet til en førsteplads med det resterende tid.

Andet løb skulle startes fra P7, da man vender de otte første om til heat nummer to. Niklas Voetmann kom godt afsted. Omgang efter omgang overhalede han de foran kørende biler én efter én, til han tog førstepladsen og fortsatte helt i kontrol over løbet, først over målstregen.

Tredje heat skulle startes for P8, da man endnu en gang vender de første otte om til heatet efter. Efter en masse gode fights kæmpede Niklas Voetmann på de sidste to omgange om at overhale andenpladsen. Som den hurtigste racerkører på banen blev der trykket på. Det blev til en utrolig hektisk kamp, som dog ikke blev til en andenplads, men en tredjeplads, oplyser team Voetmann24 i en pressemeddelelse.

Weekenden resulterede i, at Niklas Voetmann rykker fra sjettepladsen til andenpladsen i det officielle Danmarks Mesterskab.

Teamet livestreamede alle tre løb fra et onboard kamera, alt sammen fra teamets egen Facebook side ”Voetmann Racing” hvor man kan følge med i hæsblæsende racerløb fra indersiden af en racerbil.

Virksomheden Nimo Fabrication ApS i Klovborg er blevet hovedsponsor for den 23-årige Niklas Voetmann, der i de seneste par år har vist sig som en meget lovende racerkører. Han kører i øjeblikket i den såkaldte Challenge 1600 klasse, som han med succes har prøvet kræfter med før Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Bavnehøj må drosle ned igen

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Julehjælpen er på trapperne

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Travebanko blev gennemført

Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Annonce