Annonce
Den lille Avis

Ny cykelforretning åbner i marts

Hvis cyklen driller, bliver der snart muligt at få den fixet hos S. Ø. Cykler i Ejstrupholm. Arkivfoto: Hans Henrik Østergaard
S.Ø. Cykler & Scooter på Holmegårdsvej 2 i Ejstrupholm er ved at gøre klar til åbning.
Annonce

Ejstrupholm: Omkring den 1. marts åbner Ejstrupholms nye cykelforretning S.Ø. Cykler & Scooter på Holmegårdsvej 2. I første omgang bliver det den erfarne lokale cykelmekaniker Ulrik Kristensen, der skal stå for butikken. Indehaveren er Søren Østergaard Nielsen, der i forvejen driver firmaet S.Ø. Biler på samme adresse.

Ulrik Kristensen, der har været i cykelbranchen lige siden 1984, har tidligere arbejdet for Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm, men denne virksomhed lukkede i efteråret. Cykel & Autobørsens lokaler på Søndermarken står iøvrigt stadig tomme.

Nu får ejstrupholmerne og folk fra egnen et nyt sted at købe cykler og få dem repareret, og Ulrik Kristensen er overbevist om, at han vil få nok at bestille både med hensyn til salg og reparationer.

- Jeg har fået flere kram fra folk, der er glade for, at der nu igen åbner en cykelforretning her i byen, fortæller han.

- Jeg cykler stadig selv en del, og jeg er blevet meget glad for den nye cykelsti fra Ejstrupholm til Nørre Snede, tilføjer Ulrik Kristensen.

På længere sigt håber Ulrik Kristensen på, at det kan lade sig gøre at få ansat en lærling, men det er ikke afgjort endnu.

Den nye forretning er i gang med at få lavet aftaler med cykelfirmaer, og nogle af de mærker, man kommer til at se i butikken, bliver Kildemoes, Batavus og Scott. Der kommer også scootere, og det bliver primært af mærket PGO.

Til gengæld skal man ikke regne med at se motorcykler i butikken. Salg og servicering af motorcykler er der ikke planer om, oplyser Ulrik Kristensen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce