Annonce
Den lille Avis

Ny foto-udstilling kaldes “Ejstrupholm - set i børnehøjde”

Foto-udstillingen "Ejstrupholm set i børnehøjde" er nu sat op i udstillingsvinduerne i den tidligere Dagli'Brugs på Østergade i Ejstrupholm. Foto: Jette Hedegaard Holgersen
Fotografen Jette Hedegaard Holgersen udstiller Ejstrupholm-fotografier taget af lokale børn.

Ejstrupholm: Tilbage i marts måned, da corona-nedlukningen var på sit højeste, og skolerne var lukkede, satte fotografen Jette Hedegaard Holgersen fra Ejstrupholm gang i en usædvanlig aktivitet for børn og unge.

Hun opfordrer nemlig de lokale børn og unge til at fotografere motiver fra Ejstrupholm og omegn og sende billederne ind til hende. Hun ville derefter printe fotografierne og udstille dem i vinduerne i den gamle Dagli’Brugs på Østergade i Ejstrupholm.

Foto-udstillingen i den tidligere Dagli'Brugs er nu en realitet. Meget passende kaldes udstillingen “Ejstrupholm - set i børnehøjde”. Det er i øvrigt et projekt, der passer godt ind i lokalrådets arbejdet med at få sat Ejstrupholm på landkortet.

Annonce

Meget forskellige motiver

“Ejstrupholm - set i børnehøjde” omfatter i alt syv meget forskellige billeder, der har imponeret Jette Hedegaard Holgersen.

- Det er virkelig nogle gode billeder - det er utroligt godt gået af de unge. Nogle har haft deres forældre med rundt, og undervejs har de fået en god snak om byen, fortæller fotografen.

Børnene fik rimeligt frie tøjler, og billederne blev meget forskellige:

- Der er billeder af søen, legepladsen, blomster og billeder med sjove detaljer. Børnene har været gode til at se tingene både i det store perspektiv og zoome ind på detaljer. Det kan børn bare. I øvrigt var der en enkelt voksen, der havde sneget sig med. Hun er så udenfor konkurrencen, men hun kunne bare ikke lade være med at deltage, fortæller Jette Hedegaard Holgersen.


Børnene har været gode til at se tingene både i det store perspektiv og zoome ind på detaljer.

Jette Hedegaard Holgersen, fotograf


Fotografen vil ikke afsløre vinderen, før alle er hjemme fra sommerferie, men alle deltagere kan regne med at få en gave.

Jette Hedegaard Holgersen har fået billederne printet ud på fotopapir, og nu overvejer hun også at lave en by-plakat komponeret af fotografierne fra udstillingen.

- Den plakat kan folk så betale og købe, og så kan jeg give overskuddet til borgerforeningen, forklarer hun.

- Det er virkelig nogle gode billeder - det er utroligt godt gået af de unge, siger fotograf Jette Hedegaard Holgersen, der startede foto-projektet. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Backgammon-dyst i 30 timer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Gyvelborg fik shelterpladser

Den lille Avis

Aktivitetsråd er på plads

Den lille Avis

Fortsat fart på Sebastian Øgaard

Den lille Avis

En verdensstjerne vender hjem

Annonce