Annonce
Den lille Avis

Ny pakkepost-service hos købmanden i Gludsted

Christa Lyche, købmand i Gludsted, hilser den nye pakkeservice velkommen. Arkivfoto
Annonce

Gludsted: Torsdag 23. maj åbnede PostNord en ny Collect Shop hos Letkøb i Gludsted ved Ejstrupholm. Her kan man hente og sende pakker fra den stigende nethandel.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Gludsted-området, når vi åbner en Collect Shop. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Helle Jeppesen, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele købmandsbutikkens åbningstid, som er hverdage fra kl. 7.30-18.00 og lørdag-søndag fra kl. 8.00-14.00.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres PostNord-pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Christa Lyche, der er købmand i Letkøb i Gludsted.

Den nye Collect Shop er et af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord have 2000 udleveringssteder over hele landet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce