Annonce
Den lille Avis

Nye borde-bænkesæt ved Ejstrup Sø

Avisfondens formand Jan Nyrup klipper det røde bånd. På billedet ses også John Hansen og Finn Jensen. Foto: Tom Hansen
Annonce

Ejstrupholm: Ved Ejstrup Sø har en frivilliggruppe i lang tid arbejdet med at holde stier farbare for gæster. Nu har gruppen også indkøbt og opsat fire bænkesæt.

Først på året forespurgte gruppen til mulig sponsorat af bænkesæt hos den lokale avisfond fra Den Lille Avis.

- Det viste sig, at når vi nu havde den positive indstilling til vort ulønnede arbejde, passede det aldeles godt ind i fondens interesse for at yde donationer. De fire bænkesæt blev indkøbt, samlet og opsat i april måned. I det forløbne tidsrum har man kunnet se rigtig mange mennesker, som har besat nyerhvervelsen og her har nydt medbragt kaffe og madpakke. Tak fra søgruppen for donationen og placering af de fire bænkesæt ved Ejstrup sø, Holtum å og “Østrig stien”, lyder det i en pressemeddelelse fra gruppen.

I forbindelse med gruppens seneste mandagsarbejde fik man mulighed for helt officielt at kunne indvi bænkene. Avisfonden var repræsenteret af formanden og brugsuddeler Jan Nyrup og revisor John Hansen. Begge gav udtryk for glæden ved at kunne bidrage med donation til lokalsamfundet.

I 30 år har der været en frivilliggruppe ved søen. Den nuværende gruppe er kun tre år gammel. Man mødes til arbejdshygge omkring den første mandag i hver af sommermånederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce