Annonce
Den lille Avis

Nyt indgangsparti i Nørre Snede Hallen

Formanden for Nørre Snede Borgerforening, Jan Hertz, ses her foran det nye indgangsparti i Nørre Snede Hallen. Borgerforeningen har betalt halvdelen af udgifterne til det nye indgangsparti. Foto: Henrik Østergaard
Annonce

Nr. Snede: Nørre Snede Hallen har hen over sommeren fået et nyt indgangsparti med automatiske skydedøre. Det har gjort adgangen til hallen nemmere.

- Det er en stor fordel for hallens brugere, især dem som måske ikke er så godt gående. Det gør det også nemmere at få større ting bakset ind og ud. Desuden vil det også minimere trækgener, når det bliver koldere i vejret, siger Henrik Østergaard, der er næstformand i Nørre Snede Hallens bestyrelse.

Det nye indgangsparti var ikke blevet til noget nu, hvis ikke det var for støtten fra Nørre Snede Borgerforening. Nørre Snede Borgerforening har støttet med halvdelen af prisen for det nye dørparti, understreger Henrik Østergaard.

Det er overskuddet fra Nørre Snede Borgerforenings bankospil, som normalt spilles hver tirsdag i Nørre Snede Hallens aktivitetssal.

Bankospillene ligger dog stille i øjeblikket på grund af de gældende krav til afstand her under corona-pandemien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce