Annonce
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den nye del af Nr. Snede Vandværk blev bygget i perioden 2018 til efteråret 2019, men på grund af corona-restriktionerne har det ikke været muligt at holde en officiel indvielse endnu. Billedet her stammer fra rejsegildet i 2018. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: Lørdag 5. september er der officiel indvielse af den nye bygning på Nørre Snede Vandværk på Horsensvej. Bygningen har faktisk været færdig i et stykke tid, og vandværket er taget i brug, men på grund af corona-restriktionerne har det hidtil ikke været muligt at fejre indvielsen.

Men nu sker det snart, og arrangementet den 5. september varer fra klokken 11 til 14 med den officielle del med taler klokken 12.

Prisen for det nye vandværk har været ni millioner kroner, men så kan man også regne med, at vandværket kan fungere i mange år fremover.

Det nye vandværk er udstyret med den seneste nye teknologi, og det har et lukket to-strenget system for at sikre vandkvaliteten og forsyningssikkerheden. På en måde er det nærmest to vandværker i ét.

Den nye bygning ligger lige ved siden af det gamle runde vandtårn af røde mursten, og det gamle tårn bevares for eftertiden. Det blev bygget i 1934.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Den lille Avis

Efterårshygge på skovmuseet

Den lille Avis

Frank Heidemann stopper

Annonce