Annonce
Den lille Avis

Operaen åbner nu kirkerne i eget hjem

Brudstykker fra forestillingen Er Gud Hjemme kan nu opleves digitalt hjemme i stuerne over hele landet. Foto: Operaen i Midten/Anders Hjerming

Midtjylland: Forestillingen ”Er Gud Hjemme” lanceres nu digitalt som brudstykker, alle kan synge og spille med på hjemme i stuerne. Med den digitale version baner Operaen i Midten vejen for, at kunst og kultur stadig kan opleves i denne tid.

- I en tid hvor vi ikke kan samles fysisk i nævneværdig grad, skaber vi som egnsteater mulighed for at komme publikum i møde via de digitale medier. Og temaet for forestillingen er yderst relevant i en tid, hvor vi spørger os selv: Er Gud Hjemme? Også hvis kirkerne holder lukket. Derfor tror vi på, at forestillingen vil fylde hjemmen med sang, musik og gode snakke, siger operachef Flemming Vistisen.

- Tænk, hvis kirkerne var lukket for altid. Hvor skulle vi så mødes og forsamles om de vigtige begivenheder i vores liv; dåb, konfirmation, bryllupper, begravelser og ikke mindst roen i kirkerummet, hvor der er plads til at være stille og tænke sig om? For at få noget af det med hjem, har vi samlet en godtepose til jer fra operaen, som I kan nyde indtil vi igen kan samles og opleve levende teater i det virkelige rum, udtaler instruktør Pia Rosenbaum.

Forestillingen blev i samarbejde med Operaen i Midten skabt af Pia Rosenbaum, Lars Oluf Larsen, Lars Fjeldmose og Nina Schiøttz, da flere kirker landet over var truet af lukning, og er nu særdeles aktuel.

Brudstykkerne og platformen er skabt i samarbejde med bureauet Content Crew, og kan opleves gratis via egnsteatrets hjemmesidewww.operamidt.com/interaktiv-side

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

FDF'ere kan mødes igen

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Avis-træffetid på Bredgade

Den lille Avis

Ny legeplads på Gyvelborg

Den lille Avis

Give Steel nomineret til pris

Annonce