Annonce
Den lille Avis

Optimistrevyen må vente til 2022

Borgerne i Nørre Snede må vente et år med at gense de kendte lokale revyskuespillere iført fantasifulde kostumer. Her en mindeværdig sketch fra 2018, hvor Morten Riis (til venstre) og Vagn Kristensen var yndige som "Vækstcenter-sommerfugle". Arkivfoto: Peter Hald
Optimistrevyen springer et år over på grund af coronaen.
Annonce

Nr. Snede: Optimistrevyen i Nørre Snede bliver udskudt et år. Set i lyset af de stramme corona-restriktioner har holdet bag revyen besluttet, at den må vente til 2022.

Efter den oprindelige plan skulle revyen opføres om tre måneder, men revy-holdet tør ikke løbe an på, at der kommer væsentlige lempelser af corona-restriktionerne.

- Det er et stort arbejde at forberede en revy, og vi kunne risikere, at mange timers arbejde ville være spildt, siger tekstforfatter og instruktør Jan Findal, der plejer at skrive og instruere sammen med Jane Fruergaard.

Skuespillerne kom aldrig i gang med at øve, og arbejdet med at skrive tekster og sange blev også lagt på køl.

- Vi nåede ikke at komme i gang. En revy skal jo være aktuel, og det nytter ikke noget, at vi kommer med gamle tekster, konstaterer Jan Findal.

Revyforfatter Jan Findal fortæller, at han ikke nåede at komme i gang med teksterne, før coronaen satte en bremser for revyen. Men han og kollegerne vil tage revanche i 2022. Foto: Peter Hald

- Året 2020 har allers budt på masser af emner, der havde været værd at skrive om... Trump, coronaen og hele krænkelses-debatten, tilføjer han.


En revy skal jo være aktuel, og det nytter ikke noget, at vi kommer med gamle tekster.

Jan Findal


Apropos 2020, så nåede man faktisk at opføre revyen i år. De fire forestillinger i det gamle diskotek Bak-Inn blev opført i slutningen af januar og begyndelsen af februar, altså lige før coronaen ankom til landet. Skuespillertruppen bestod af Stine Fruergaard, Charlotte List, John Madsen, Brian "Bikse" Kirkegaard, Jens Christian Madsen, Vagn Kristensen og Morten Riis, og mon ikke flere af dem vil være klar igen i 2022.

Fru IP - John Madsens uforlignelige parodi på Nr. Snedes berømte møbelhandler - kommer ikke i gang med støvsugeren i denne omgang. Hun og de andre revy-skikkelser må vente med at komme på de skrå brædder til 2022. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Den lille Avis

Klassisk koncert på museum

Den lille Avis

Fodboldtræner blev hædret

Annonce