Annonce
Den lille Avis

Påske-kit fra Museum Midtjylland

Sådan ser Museum Midtjyllands påske-kit ud. Det er til kreative aktiviteter i påsken. Foto: Museum Midtjylland

Midtjylland: På Museum Midtjyllands tre afdelinger, Vester Palsgaard Skovmuseum ved Hampen,  Klosterlund Museum ved Engesvang og Tekstilmuseet i Herning, gør man klar til påske-aktiviteter. Museerne har såkaldte kreative kits op til påske. Selve kittet indeholder flere forslag til aktiviteter. Der er vejledning til at farve æg, idéer til at klippe gækkebreve og forslag til gamle lege med æg. Desuden er kittet også pakket med to små kreative projekter – et broderi-kit til et lille ophæng og en påskekylling. Det gule strik til kyllingen er strikket på en af museets gamle maskiner, så der har været liv i en af vores gamle maskiner trods nedlukningen.

- Vi ville allerhelst have haft gæster på besøg på vores museer, men da det jo desværre ikke er muligt endnu, håber vi derfor, at museets påske-kits vil skabe glæde, lyder det fra Museum Midtjylland.

Det er muligt at afhente et påske-kit på en af museets tre afdelinger i tidsrummet kl. 14 til 17, torsdag 25. marts og fredag 26. marts.

Der er et kit pr. barn, og selve kittet er gratis. Udleveringen er ud fra princippet ”Først til mølle”, og så længe lager haves, oplyser museet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Den lille Avis

19-årig bestod svendeprøven

Annonce