Annonce
Den lille Avis

Pænt overskud fra Duedagen

Duedagen i Ejstrupholm er altid velbesøgt. I år steg omsætningen. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Ejstrupholm: Arrangørerne af Duedagen i Ejstrupholm har nu offentliggjort resultatet fra årets marked, der fandt sted i Ejstrupholm 14. oktober i godt vejr.

- Omsætningen blev omkring 265.000 kroner, hvilket er 20.000 kr. mere end sidste år. Arrangørerne vurderer, at der har været omkring 11.000 besøgende plus kræmmere. Tak for den store opbakning. Arrangørerne er tilfredse med resultatet, De forventer et overskud på godt 80.000 kr., som går til byens foreningsliv, lyder det fra Kim Storm fra duedags-udvalget.

Duedagen tjener pengene på stadepladser, parkering, pølsesalg og salg af drikkevarer.

- 200 frivillige hjælper til, og mange bliver berørt af Duedag, da byen bliver afspærret. Men alle tager det med godt humør, og en stor tak skal lyde fra arrangørerne til de mange hjælpere, byens handlende og indbyggerne, som er grunden til, at det hele kan lykkes. Vi kender ikke alle mennesker i byen. Hvis nogen gerne vil hjælpe til Duedagen, men ikke lige er blevet spurgt, må de gerne gå ind på Duedag.dk hvor man kan tilmelde sig. På gensyn næste år 13. oktober 2019, oplyser Kim Storm.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce