Annonce
Den lille Avis

Pensionistforening fik tilskud til Lille Dallas-tur

Annonce

Ejstrupholm: Ejstrupholm Pensionistforening har fået en del af regeringens sommerpakke gennem Danske Seniorer i form af tilskud, der støtter gratis aktiviteter for 65+ generationen.

Pensionistforeningen i Ejstrupholm har søgt om og fået penge til billetter en musikalsk oplevelse på spillestedet ”Lille Dallas” i Hodsager. Adressen er Hodsagervej 57, Aulum.

Turen finder sted søndag 8. november kl. 14. Der vil være underholdning med musikeren Bo Young, der er søn af Jodle Birge. Der vanker også et stort kaffebord.

- Da vi ikke får tilskud til kørsel, skal vi selv køre dertil, så find eventuelt nogle at køre sammen med eller giv besked om, at I mangler kørelejlighed. Ikke-medlemmer kan også komme med, men i begrænset omfang, og de skal selv betale for billetten. Men det vil være for vores medlemmer først, oplyser Anne Lyngaard Henriksen fra Ejstrupholm Pensionistforening.

Der er kun et begrænset antal billetter så det er efter ”først til mølle”. Tilmelding til Oda Andersen tlf. 22988407.

De gældende corona-retningslinjer vil blive overholdt.

Med hensyn til øvrige aktiviteter oplyser pensionistforeningen, at kortspil vil starte som omtalt i programmet. Netcafé starter ikke nu, men start-tidspunktet vil blive lagt ud på foreningens hjemmeside senere. Man forventer, at turen til Kiel gennemføres 2. december, såfremt der ikke kommer nye corona-restriktioner, og at der er tilmeldinger nok. Man skal medbringe to mundbind til denne tur.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Bavnehøj må drosle ned igen

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Julehjælpen er på trapperne

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Travebanko blev gennemført

Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Den lille Avis

Nej til lån i yderområder?

Den lille Avis

Menighedsråd er fuldtalligt

Annonce