Annonce
Den lille Avis

Plejehjemsbeboere på fortidsrejse

93-årige Irene Abrahamsen lyste op i et stort smil, da hun så denne gamle telefoncentral. Sådan en har hun nemlig selv arbejdet med i sine unge dage. Privatfoto
Annonce

Ejstrupholm/Give: 29 beboere og medarbejdere fra fire forskellige plejecentre var tirsdag 1. oktober på en vellykket udflugt til Give-Egnens Museum. Dette museum har flere udstillinger om livet i gamle dage, og det var noget der kaldte minderne frem hos mange af de ældre.

Blandt andet fik synet af en gammeldags telefoncentral en masse erindringer frem hos 93-årige Irene Abrahamsen fra Ejstrupholm. Hun har nemlig selv i sine unge dage arbejdet ved sådan en central, hvor omstillingen foregik med håndkraft og ikke elektronisk.

Det var aktivitetsmedarbejder Tina Rasmussen og hendes kollega Jette Andersen fra plejecentret Solbakken i Ejstrupholm, der sammen med Karen Marie Ravn fra Give-Egnens Museum havde forberedt den store udflugt - og de vil gerne gentage successen, hvis der bliver økonomi til det:

- Alle deltagerne nød turen - det var virkelig en fornøjelse. Og der var meget at se, fortæller Tina Rasmussen.

Som nævnt var hele fire plejecentre repræsenteret. Det var ud over Solbakken også Bøgildlund i Ikast, Kærmindeparken i Bording, og Højris Have i Ikast.

På Give-Egnens Museum er der flere værksteder fra fordums tider, og det fik vakte glæde hos gæsterne. Privatfoto
Der var en stor flok, der mødte op på museet. I alt deltog 29 personer i udflugten. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce