Annonce
Den lille Avis

Populær forfatter besøger Nr. Snede

Forfatteren Iben Mondrup besøger biblioteket Nørre Snede den 27. februar. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede: Biblioteket har i samarbejde med kulturforeningen Nskubib arrangeret en aften med den populære forfatter Iben Mondrup, som kommer ti Nørre Snede Bibliotek 27. februar.

Iben Mondrup fortæller om sit forfatterskab og sin seneste roman "Vi er brødre". Hun blev for alvor kendt for romanerne 'Godhavn' og 'Karensminde' , der tidsmæssigt ligger efter hendes seneste. I denne familieroman går hun tilbage i tiden og fortæller historien om forældregenerationen fra de forrige bøger.

Bogen er en historisk roman som udspiller sig i årene efter 2. verdenskrigs afslutning i Frederikshavn. Den fortæller historien om to vidt forskellige brødres opvækst og indgange til det tidlige voksenliv.

Iben Mondrup er skønlitterær forfatter, født i 1969 i København. Fra hun var tre år gammel boede hun i Grønland, indtil hun som attenårig rejste til Danmark.

Hun debuterede som romanforfatter i 2009 med 'Ved slusen' på det grønlandske forlag milik publishing. I 2012 udkom 'En to tre - Justine på Gyldendal'. Romanen er solgt til USA. Hendes tredje roman,'Store Malene', udkom 2013.

Året efter udkom 'Godhavn' som blev nomineret til Læsernes bogpris, Weekendavisens Litteraturpris og DR Romanprisen, som bogen vandt.

Foredraget den 27. februar begynder klokken 19. Der er entre på 50 kroner.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Nyt vandværk skal indvies

Den lille Avis

Vandkunst udsat for hærværk

Mest læste

Seneste nyt

Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Annonce