Annonce
Den lille Avis

Præriens Piger kom godt fra start

Alene i første halvleg opnåede Matilde Brixen seks scoringer. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm: Ejstrup Hærvejens 2.divisionspiger tog søndag 5. januar i Ejstrupholm Hallen mod Jesper Jensens ligareserver fra Team Esbjerg.

På Esbjergs bane tidligere på sæsonen blev det til et uafgjort resultat, og det var spændende at se hvem, der kom bedst ud efter juleferien. Og det stod hurtigt klart, at det var Ejstrup Hærvejen.

Efter at have fulgtes ad de første 10 minutter til stillingen 3-2 - trak hjemmeholdet fra til stillingen 6-3 efter 15 minutter - og til 9-3 efter 20 minutter - i høj grad på et solidt forsvar med en sikker sidste skanse i målet af Michelle Søndergaard, kombineret med en kynisk contrafase og godt angrebsspil, hvor Louise Herskind og Matilde Brixen alene i 1.halvleg bød ind med henholdsvis syv og seks scoringer til pauseføring på 15-6.

Team Esbjerg forsøgte sig med at mandsopdække Matilde Brixen, men i anden halvleg gav det så blot plads til og andre spillere bød sig ind - bla. Sanne Myllerup og Andrea Johansen med henholdsvis fire og tre scoringer i anden halvleg - oftest på assists fra Thea Dam.

Således vandtes også anden halvleg komfortabelt med 13-7 og kampen med 28-13.

Næste opgave for holdet bliver torsdag 9.januar kl. 20.15, hvor holdet i fjerde runde af Landspokalen Santander Cup - skal op mod Jelling FS i Gormshallen på Kathrinelund 1.

Og dernæst på en svær opgave på udebane søndag 12.januar kl. 12.00 mod Vejle Håndbold i DGI Huset Vejle, hal 1 ved Willy Sørensens Plads 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce