Annonce
Den lille Avis

Præriepiger holder juleferie på førstepladsen

Iben Due Kristensen var skarp som topscorer med syv scoringer mod DHG. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm/Nr. Snede: Torsdag aften måtte Præriens Piger - Ejstrup Hærvejens damehold i 2. division - tage den lange mørke vej til Odense, for at spille mod puljens 7.plads - DHG Odense - i en sen aftenkamp.

DHG havde slået ovenliggende hold - bl.a. Vejle Håndbold - og bruger spillere fra deres 1.hold i 1.division, så der forventedes en svær kamp. Det startede meget lige, dog med DHG med føringen det første kvarter til 7-6.

Herefter tog Ejstrup Hærvejen føringen - på godt forsvarsspil og en taktisk mandsopdækning, ødelagde DHG's rytme - samtidig med en stærk contrafase fra Ejstrup Hærvejen og med en skarp Iben Due med fire scoringer i 1.halvleg - bragte Præriens Piger til halvleg foran 10-13.

Den føring holdte Præriens Piger fast i 2.halvleg på en stadig effektiv contrafase - samtidig med et godt returløb - kørtes sejren hjem med 23-27.

Iben Due blev kampens topscorer med syv scoringer.

Trænerstaben Christoffer Høj og Anders Meldgaard kan dermed se tilbage på en første halvdel af sæsonen med stor tilfredshed og med et resultat udover forventet, hvor man kan holde juleferie på førstepladsen i puljen - samtidig med man har fået en mere sammenspillet trup med flere strenge at spille på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce