Annonce
Den lille Avis

Præriepiger vandt i tæt kamp

Camilla Neesgaard stod for en vigtig scoring i slutfasen. Foto: Erik Laursen
Annonce

Skanderborg: Sent søndag eftermiddag gæstede i Præriens Piger Skanderborgs ligareserver på Skanderborg Fælled i ottende spillerunde.

Det blev en tæt affære. Efter 10 minutters spil stod der 5-5 på måltavlen. Herefter trak Præriens Piger fra - en velspillende Mathilde Brixen (#3) som playmaker bød ind med 4 scoringer - tilsvarende Louise Herskind - bl.a. på en velsmurt contrafase - og i målet tog Michelle Søndergaard godt fra med en redningsprocent på 44 procent.

Præriens Piger kunne således gå til pausen foran 10-13.

I 2.halvleg kæmpede Skanderborg hårdt for at få kontakt, og i takt at udeholdets contrafase havde tabt luften og effektiviteten faldt med bl.a. to brændte straffekast - fik Skanderborg udlignet halvvejs i 2.halvleg. Og efter 50 minutter kom de også i front med 20-19 - en føring som holdtes til 5 minutter før tid ved stillingen 22-21.

Men så stod Præriens Piger sammen - og med vigtig scoring af Camilla Neesgaard (#8) i slutfasen - gjorde at Præriens Piger vandt de sidste 5 minutter 0-2, og dermed kampen med 22-23.

Næste opgave er på hjemmebane i Ejstrupholm Hallen søndag 24. november med kampstart kl. 16.00 - mod Vejle Håndbold - i et opgør hvor Præriens Piger skal forsøge at revanchere den dårlige statistik mod Vejle de seneste sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Den lille Avis

Åbent hus i Nama Parken

Annonce