Annonce
Læserbrev

Præriepigerne vandt over AGF

Annonce

Ejstrupholm: En fyldt Ejstrupholm Hal var tirsdag aften vidne til et drama af et topopgør i 2.division damer, hvor Præriens Piger tog mod oprykningsfavoritterne fra AGF.

Holdene fulgtes ad i starten af kampen - og der stod 3-2 til hjemmeholdet efter fem minutter. Herefter fulgte en scoringspause for AGF på omkring 10 minutter - også betinget af flotte redninger i målet af Diana True - og til trods for to brændte straffe af hjemmeholdet - var føringen 5-2 efter godt halvvejs i 1.halvleg.

Billedet fortsatte 1.halvleg ud til pausestillingen 12-6 - i en halvleg hvor otte spillere fra hjemmeholdet blev noteret for scoringer.

I anden halvleg holdtes føringen på seks mål til et kvarter før tid med stillingen 16-10, og herefter fulgte et dramatisk sidste kvarter af kampen.

Hjemmeholdet blev ramt af mange to-minutters udvisninger, og der var flere kontroversielle domme - til det talrige hjemmepublikums store utilfredshed.

AGF fik reduceret føringen til to mål, og intensiteten og spændingen steg pludselig markant i et opgør, hvor hjemmeholdet ellers havde sat solidt på kampen.

Nervøsiteten tog fat for hjemmeholdet - og gejsten steg tilsvarende for udeholdet.

Men hjemmeholdet stod sammen, og Iben Due Kristensen bød ind med flotte scoringer i denne afgørende fase, således at sejren og førstepladsen i puljen blev trukket i hus med en sejr på 20-16.

Det blev honoreret med stående bifald fra et talrigt hjemmepublikum, som havde været vidne til en fantastisk underholdende håndboldkamp i en festlig kulisse.

Næste opgave for Præriens Piger bliver på udebane mod sidste sæsons 1.divisionshold Fredericia HK i Thansen Arena 2 på Vestre Ringvej 100 i Fredericia mandag aften 4. november klokken 19.30.

Iben Due Kristensen, delt topscorer i topopgøret med fem scoringer, bød ind med vigtige og flotte scoringer i kampens afgørende fase - til glæde for de mange fremmødte publikum. Foto: Erik Laursen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce