Annonce
Den lille Avis

Revanche til præriepiger

Præriens Piger – og på billedet Sara Sølvsten - var flyvende mod Vejle Håndbold. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm: Søndag 24. november tog Præriens Piger i 2.division mod Vejle Håndbold i en velbesøgt Ejstrupholm Hal - et hold som sidste sæson voldte dem store kvaler - og Præriens Piger var derfor opsat på revanche.

Om det var det der gjorde det, skal være usagt - men hjemmeholdet startede som lyn og torden.

Der blev lukket af nede i forsvaret - skulle bolden komme gennem bolværket af et forsvar - så tog målvogter Diana True fra.

Der skulle gå ni minutter inden Vejle scorede - og her havde Præriens Piger scoret fem mål på en velsmurt angrebsmaskine - hvor specielt Louise Herskind tog sig godt for af retterne med syv scoringer i 1.halvleg.

Efter et kvarters spil stod der således 9-2 på måltavlen - og hjemmeholdet fortsatte ufortrødent til en komfortabel pauseføring på 16-7.

Vejle startede anden halvleg bedst - og fik reduceret føringen til seks mål, men så tog Præriens Piger fat igen, og med mange flotte assists til og scoringer fra stregen af Stine Høj - fire i anden halvleg og syv i hele kampen - og trak fra til slutresultatet 28-17.

Næste opgave for Præriens Piger bliver på hjemmebane på lørdag 30. november kl. 13.20 i Nørre Snede Hallen, hvor holdet skal op mod ligareserverne fra Silkeborg Voel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce