Annonce
Den lille Avis

Rosenhaven begynder at tage form

Formanden for den lokale Domea-afdeling Kaare Graversen satte pris på, at der var tale om et klassisk rejsegilde med pølsevogn. Og ikke mindst var han glad for, at byggeriet skrider planmæssigt frem. Foto: Peter Hald
Klassisk rejsegilde for de 21 nye Domea-boliger midt i Nørre Snede.
Annonce

Nr. Snede: Det var håndværkerne, der fik de første pladser i køen ved pølsevognen, der var bestilt til rejsegildet for det nye Domea-byggeri i Nørre Snede - Rosenhaven på den gamle Nama-grund ved Spættevej.

- Rejsegildet... det er håndværkernes fest. Og grunden til, at man holdt gilde var, at når tagspærrene var rejst, var der flest håndværkere på byggepladsen, sagde Domeas udviklingschef Louise Prahm.

Borgmester Ib Lauritsen (V), der også var dukket op, fulgte hurtigt op på Louise Prahms ord:

- Ja, det her er til ære for håndværkerne, og derfor kommer de først til pølsevognen, sagde han muntert.

Borgmesteren var i det hele taget fornøjet over det nye byggeri:

- Det er jo vores motto, at der skal være liv i hele kommunen, understregede han.

Rosenhaven

Domea opfører i alt 21 nye boliger i det område, hvor maskinfabrikken Nama tidligere lå ved Spættevej og Rosendalsvej i Nørre Snede.

Boligerne opføres som sammenbyggede huse i klynger af tre-tre boliger.

Der opføres seks stk. to-rums boliger på 90 kvadratmeter, ni stk. tre-rums boliger på 100 kvadratmeter og seks stk. fire-rums boliger på 110 kvadratmeter.

Byggeriet er nu begyndt og varer frem til september 2020.

Totalentreprenør er Torntoft & Mortensen A/S. Arkitekt er Ginneruparkitekter A/S, bygherrerådgiver er Bastian Gruppen, og ingeniører er Rønslev Rådgivende Ingeniører ApS.

Annonce

Snart fremvisning

Ingen tvivl om at byggeriet af Rosenhaven kører efter planen. Tidsplanen er overholdt, og de første huse er allerede "lukket af" og ser næsten indflytningsklare ud. Men der går lige lidt tid endnu. Formanden for den lokale Domea-afdeling, Kaare Graversen, kunne fortælle, at han regner med, at det første hus er klar til fremvisning lige omkring sommerferiens begyndelse. Og at hele byggeriet vil være klar før oktober.

Kort sagt - det skrider rask fremad med de 21 tæt-lave boliger i Rosenhaven, og der var masser af ros til håndværkerne, der har haft "fornøjelsen" af nogle måneder med temmelig fugtigt vejr.

Nu begynder det at nærme sig med at få de kommende beboere på banen.

- De første i køen må godt begynde at melde sig nu, lød det fra Kaare Graversen.

Den nye klynge boliger midt i Nørre Snede bliver nabo til Nama Parken, der opføres af Nørre Snede Byinvest. Også dette byggeri skrider planmæssigt fremad, og her kan der forventes rejsegilde i løbet af foråret, oplyste Ole Nørgaard Andersen, formand for Nørre Snede Byinvest.

Teltet på byggepladsen var godt fyldt op. Ved talerstolen er det Domeas udviklingschef Louise Prahm. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce