Annonce
Den lille Avis

Sangforedrag med pianisten Rasmus Skov Borring

Pianisten og komponisten Rasmus Skov Borring fortæller om sit arbejde med at komponere fællessange ved to foredrag i Nørre Snede den 4. november. Foto: Ikast-Brande Bibliotek
Annonce

Nr. Snede: Onsdag 4. november er der sangforedrag og fællessang i Multisalen på Nørre Snede Skole fra 18.30 til 19.30 og igen fra kl. 20 til 21 - det vil sige, at der er to foredrag samme aften, hvor der kan lukkes 50 ind ad gangen.

Pianisten og komponisten Rasmus Skov Borring spiller for, og han fortæller også om sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat og med at komponere nye fællessange og sit samarbejde med digteren Jens Rosendal.

Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har i sit komponistarbejde haft fokus på at bidrage til dansk folkekultur med nye fællessange.

Udover sit arbejde med Jens Rosendals tekster har han sat toner til tekster af blandt andre Halfdan Rasmussen, N.F.S. Grundtvig, B.S. Ingemann,​ Tove Ditlevsen, Per Krøis Kjærsgaard og Anette Prehn.

Biblioteket står for arrangementet i samarbejde med Nskubib og Nørre Snede og Hampen sogne. Billetter koster 50 kroner, og de kan bestilles på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Den lille Avis

Klassisk koncert på museum

Den lille Avis

Fodboldtræner blev hædret

Den lille Avis

Motorshow bliver aflyst

Annonce