Annonce
Den lille Avis

Sebastian Øgaard gør klar til det italienske Formel 4-mesterskab

Sebastian Øgaard stiller til start med det italienske Bhaitech Racing. Foto: Boxengasse/Kim Gripping
Racerkører fra Ejstrupholm skal dyste i Italien til august.
Annonce

Ejstrupholm: Den første weekend i august tager den unge racerkører Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm hul på det italienske mesterskab for Formel 4-biler. Det er verdens hårdeste løbsserie for Formel 4-biler, og første løb på kalenderen er Misano-banen nær badebyen Rimini.

Ejstrupholm-køreren stiller til start med det italienske Bhaitech Racing.

- Jeg har brugt en del tid sammen med ingeniørerne ved Bhaitech Racing, hvor vi har gennemgået data fra vores testkørsler for at lave den bedst mulige opsætning på bilen før sæsonen går i gang, fortæller Sebastian Øgaard.

Han har allerede taget hul på sæsonen hjemme i den danske Formel 4-serie med FSP-teamet.

Her deltog han i Juniløbet på FDM Jyllandsringen for to uger siden, og efter en hård kvalifikation, der bød på en tur af banen, viste midtjyden at han kunne komme fremad. Fra startposition 14 til en femteplads i det første løb var godkendt - efterfulgt af en sejr i det følgende løb.

- Det var et rigtig godt løb, hvor jeg fik udnyttet de muligheder der opstod. Det var min første sejr i rigtige racerbiler, så nu føler jeg for alvor, at jeg er i gang, lyder det fra Sebastian Øgaard.

Desværre gjorde flere safety car-perioder det umuligt for talentet at tage endnu en sejr i weekendens sidste heat - her måtte Sebastian nøjes med andenpladsen, selvom der var potentiale til mere:


Nu føler jeg for alvor, at jeg er i gang.

Sebastian Øgaard


Sebastian Øgaard deltager i næsten alle danske Formel 4-løb sideløbende med den italienske kalender, men på grund af coronakrisen er der kommet sammenfald mellem de to løbskalendere. Det betyder, at Sebastian ikke kommer til at gøre sig gældende i det danske mesterskab, da han prioriterer de italienske løb højere.

Det første løb i Italien køres den 2. august.

Sebastian Øgaard har tidligere kørt go-kart og blev i februar ved Danish Motorsport Award kåret som Årest Karingkører 2019 i en alder af kun 16 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Menighedsråd er på plads

Den lille Avis

Købmandsgård skal sælges

Den lille Avis

Parkeringsbåse vækker debat

Den lille Avis

Lokalhistorisk bog er på vej

Annonce