Annonce
Den lille Avis

Sebastian Øgaard nomineret til Årets Kartingkører

Sebastian Øgaard fra Ejstrupholm nomineret til at vinde prisen som Årets Kartingkører. Arkivfoto
Annonce

Ejstrupholm: Når danske motorsportsfans den 22. februar hylder danske racerkørere på to og fire hjul til Danish Motorsport Award 2020, er den 15-årige racerkører fra Ejstrupholm, Sebastian Øgaard, nomineret til at vinde prisen som Årets Kartingkører. Det er det direkte resultat af en stærk sæson på de internationale gokartbaner, som har affødt opmærksomheden, og hovedpersonen selv glæder sig over det:

- Det er svært ikke at være glad og taknemmelig, når DASU (Dansk Automobil Sports Union, red.) nominerer til så fin en pris. Det er selvfølgelig op til folk ude i stuerne at stemme på den, de nu synes skal vinde, men alene at være med i dét kapløb synes jeg er fedt, fortæller Sebastian Øgaard, som kan se tilbage på en sæson med flotte resultater.

Sæsonen bød på en oprykning til Senior-rækkerne, hvor han lagde hårdt ud med Pole Position i sit første løb på Adria-banen i Italien. Herfra har midtjyden sikret en lang række topplaceringer i både EM og VM-sammenhæng. Derudover sluttede han også som bedste rookie i det tyske mesterskab, så nomineringen er bestemt fortjent. Og prisen ville da også pynte på værelset i Ejstrupholm, nu hvor karrieren tager Sebastian videre fra gokart til "rigtige" racerbiler i det italienske Formel 4-mesterskab.

- Det ville være en god afslutning på sæsonen at vinde prisen som en slags afslutning på min tid i gokart. Jeg har været virkelig glad for min tid i karting, for jeg har lært utroligt meget og fået mange gode venskaber den vej. Det er et godt fundament for den rejse, jeg skal på de næste år af min karriere, fortæller han.

Det er muligt at stemme på de nominerede til Danish Motorsport Award 2020 helt frem til den 15. februar.

Sådan stemmer du: Gå ind på hjemmesiden https://pack.to/dma Herfra vælges menupunktet DASU AFSTEMNING. Vælg KARTING Sæt din stemme i bunden af siden

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce