Annonce
Den lille Avis

Sensommermarked med godt besøg

Henrijette Hertz (med solbriller) solgte sten og smykker på bagagerumsmarkedet og havde godt gang i handlen. Foto: Peter Hald
Annonce

Nr. Snede: Sensommermarkedet i Nørre Snede fredag 30. august blev noget af et tilløbsstykke. Pladsen bag SuperBrugsen var fyldt helt op med boder, telte og trailere, og arrangørerne fra Nørre Snede Erhvervsforening kunne ikke klage over tilstrømningen af gæster.

- Det er blevet en god tradition, og vi kan se, at folk tager deres venner, naboer og familier med, lød det fra Britta Lund, der er formand for erhvervsforeningen.

- Det er godt, at byen bakker op om det her - ellers bliver det jo ikke til noget, understregede hun.

Brugsuddeler Jan Nyrup, der også er med i erhvervsforeningen, var ligeledes tilfreds:

- Vi regner med at slå sidste års rekord med 400 spisende gæster. Men vi har også været heldige med vejret, sagde han.

Mange af de lokale foreninger benyttede anledningen til at "vise flaget". Blandt andet Højderyggens Gymnastikforening, lokalrådet, flere politiske partier, FDF og flere andre havde indtaget boderne.

Samtidig havde flere af byens kendte virksomheder også boder. Strategisk placeret midt i det hele fandt man således Gert Larsen og Frede Nørgaard, seniormedarbejdere hos SEJ Biler. De havde medbragt en ny Fiat 500 som reklame:

- Det er endda den model med foldetag, sagde Gert Larsen med et glimt i øjet.

Lidt længere nede var der blevet plads til et bagagerumsmarked, hvor handlen gik livligt.

Blandt de lokale kræmmere fandt man Jan og Henrijette Hertz, der solgte sten, krystaller, smykker og kasketter.

- Vi plejer at være med. Det er rigtig hyggeligt, og så er det jo godt, at de private også kan sælge noget, lød det fra Jan Hertz.

Mens de voksne hyggede og handlede, kunne børnene more sig med en karrussel, som FDF havde stillet op. Karrussellen var fremstillet af granrafter og reb, og den var helt hjemmelavet.

Britta Lund fra erhvervsforeningen stod for udskækningen sammen med Benny Andersen og Merete Blomstrand. Foto: Peter Hald
FDFs granrafte-karrussel var populær blandt børnene. Foto: Peter Hald
Gert Larsen og Frede Nørgaard fra SEJ Biler havde medbragt en smart lille Fiat 500 som reklame. Foto: Peter Hald
Et flag fra en kran var med til at markere sensommermarkedet. Folk havde heller ikke svært ved at finde hen til SuperBugsen p-plads, hvor det hele foregik. Foto: Peter Hald
Julie Braae-Cortsen fra HGF demonstrerede sjipning, mens Philip i baggrunden gik i gang med armbøjninger. Gymnastikforeningen var en af de mange foreninge, der var med på sensommemarkedet. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce