Annonce
Den lille Avis

Skov-vandring ved skovmuseum

Vester Palsgaard Skovmuseum er udgangspunkt for turen. Arkivfoto: Lars Juul
Vester Palsgaard Skovmuseum arrangerer vandretur 18. april

Hampen: Søndag 18. april fra klokken 11 til 14 er der skov-vandring ved Vester Palsgaard Skovmuseum på Palsgårdvej 9 ved Hampen. Turen er på cirka fire kilometer, og undervejs vil museumsinspektør Brit Vestergaard fortælle om personer, begivenheder og de genstande, der er blevet brugt i arbejdet i skoven.
Der fortælles blandt andet om plantagens begyndelse med udgangspunkt i en historisk genstand, Drewsens priklebræt. Hærvejens betydning for området vil ligeledes blive berørt.

Turen vil foregå på de officielle stier rundt i Palsgaard skov og her er det muligt at bruge kørestol og komme ud og opleve naturen og historien sammen med familie og venner.
Selvom man færdes på de officielle skovveje, kan vejene muligvis være mudrede og muligvis svære at køre i. Det kommer an på vejret op til turen.

Det er gratis at deltage men man skal huske tilmelding på Museum Midtjyllands hjemmeside, da der er et begrænset antal pladser. Varigheden på turen er vejledende.

Annonce

Museet følger myndighedernes anvisninger og tager forbehold for et eventuelt forsamlingsforbud, der kan være på den dato, hvor arrangementet finder sted. Tilmelding vil være tilpasset de gældende regler, og så der er god plads til at holde afstand.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Vækstpulje er klar igen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Rock blandt brunkullene

Den lille Avis

Madfestival på Harrild Hede

Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Annonce