Annonce
Den lille Avis

Småkagefabrikken Kelsen udfører byforskønnelse og fjerner gammel frostsprængt bus-garage

Entreprenørmaskinerne begyndte i sidste uge med nedrivningen af "Aage Rejsebuds" gamle garage i Nr. Snede. Foto: Peter Hald
Den store småkageproducent Kelsen i Nørre Snede vil gerne bidrage til et pænere bybillede.

Nr. Snede: En gammel rød garage med en fortid som bus-garage er nu blevet revet ned på Engholmvej ved småkagefabrikken Kelsen i Nørre Snede. Garagen havde i de senere år tjent som opbevaringssted for gamle brugte maskiner fra Kelsen, men da bygningen var udtjent og i dårlig stand, og da Kelsen samtidig mangler parkeringspladser, blev den revet ned.

- I første omgang laver vi nogle ekstra parkeringspladser i det område der - vi er noget presset på parkeringspladser og havde brug for noget plads, siger Johan Dissing, der er teknisk chef fra Kelsen.

- Vi brugte garagen til opmagasinering af udstyr, for de meste brugte maskiner. Men bygningen var ved at se noget "træt" ud, og alle murstenene var frostsprængte. Så vi ville gerne være på forkant, inden bygningen kom til at se alt for træls ud. Vi vil jo gerne have, at vores bygninger i byen ser fornuftige ud og fremstår pæne. Det er vigtigt, at vi opfører os ordentligt - sådan er det jo at være en stor virksomhed i en lille by. Derfor håber vi, at det pynter på byen, at garagen nu er væk, understreger Johan Dissing.

Annonce

Vi brugte garagen til opmagasinering af udstyr, for de meste brugte maskiner. Men bygningen var ved at se noget "træt" ud, og alle murstenene var frostsprængte. Så vi ville gerne være på forkant, inden bygningen kom til at se alt for træls ud. Vi vil jo gerne have, at vores bygninger i byen ser fornuftige ud og fremstår pæne.

Johan Dissing, teknisk chef, Kelsen.

Bygningen er nu lagt ned, og man mangler i skrivende stund bare at køre resterne væk. Nedrivningen var ukompliceret, da en gammel olietank på adressen for længst var fjernet, og miljøsaneringen var udført, oplyser Johan Dissing.

Et parcelhus, der i sin tid lå ved garagen, blev fjernet for en del år siden.

Tilhørte Aage Rejsebud

For 40-50 år siden tilhørte garagebygningen Aage Sørensen, der var kendt i Nr. Snede som "Aage Rejsebud", da han ofte hentede pakker i Horsens for folk i byen. Aage Sørensen kørte både skolebus og turistbus i mange år og havde også en del kørsel til bankospil.

Annonce
Den lille Avis

Landevejskro er svær at sælge - banker siger nej

Annonce
Den lille Avis

Snack-fabrik udvider med 5500 kvadratmeter stor tilbygning

Annonce
Den lille Avis

Friskole får hjælp fra gråhårede buschauffører, der kører elever til og fra skole

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Værtshus får en ny rolle som byens samlingssted

Den lille Avis

Kendt kunstmaler åbner sit atelier

Den lille Avis

Fodboldklub er plaget af "corona-hærværk", roderi og flaskeknusning

Brædstrup Avis

Biograf-ejere gav aldrig op, men holder stadig filmfanen højt efter et kvart århundrede

Den lille Avis

Friskole-forældre trodsede kulden: Skoleleder udpeget ved udendørs generalforsamling

Den lille Avis

Lille købmandsbutik kæmper hårdt for at overleve - kunderne køber for lidt

Brædstrup Avis

Corona skabte kæledyrs-eksplosion: Travle dyrlæger ansætter ny kollega

Den lille Avis

Region Midtjylland gør klar til at uddele landsbypris

Annonce