Annonce
Den lille Avis

Solbakkens Vennekreds fylder rundt

Bestyrelsesmedlemmer fra Solbakkens Vennekreds havde forleden travlt med at fremstille påskepynt til beboerne. Her ses fra venstre Gerda Dam, Ulla Høj, Birgit Myllerup og Ellen Hansen. Foto: Peter Hald
Solbakkens Vennekreds har 25 års jubilæum og har fejret det med påskepynt.

Ejstrupholm: Der er ekstra påske-glæde i foreningen Solbakkens Vennekreds. Sagen er, at foreningen har 25 års jubilæum i marts, og selv om man endnu ikke kan holde en stor fest, så er jubilæet alligevel blevet markeret.

Bestyrelsesmedlemmer fra foreningen har nemlig været rundt med påske-dekorationer til beboerne på plejecentret Solbakken samt ældreboligerne på Smedevænget og Solbrinken i Ejstrupholm, og Solbakkens Vennekreds har også lavet dekorationer, der nu pynter op flere steder på plejecentret.

Solbakkens Vennekreds har tradition for at holde mange forskellige arrangementer til glæde for beboerne på plejecentret - blandt andet koncerter, foredrag og banko. Men på grund af corona-restriktionerne har det i det seneste års tid stort set været umuligt at holde nogle større aktiviteter. Nu begynder det imidlertid at lyse. Restriktionerne lempes, og beboerne på plejecentret er blevet vaccineret, så de kan modtage besøg, og nu kan vennekredsen igen så småt begynde at være aktiv, selv om man må vente med de store fælles-arrangementer.

Annonce

Har været savnet

- Vi håber, at vi snart kan komme i gang for alvor. Jeg tror også, at vi har været savnet, siger Anna Hansen, der er formand for Solbakkens Vennekreds.

Vennekredsen har trods coronaen formået at holde gang i flere ting. Blandt andet kunne det i juletiden lade sig gøre at uddele adventsgaver til beboerne.

- Vi glæder os til at komme i gang, siger Anna Hansen, der er formand for Solbakkens Vennekreds. Foto: Peter Hald

Nu kan man igen - dog i begrænset omfang - ses fysisk, og bestyrelsen i vennekredsen vil derfor snart holde et velkomstmøde med Solbakkens nye leder Linda Kjærskov Pedersen, der tiltrådte i november.

Solbakkens Vennekreds har i øjeblikket omkring 100 medlemmer, der hver betaler 100 kroner for at være med. Kontingentet plus et lille kommunalt tilskud sørger for, at man kan arrangere gratis begivenheder for de ældre. Ud over beboere er også pårørende og i det hele taget folk fra området og byen med i vennekredsen.

Vennekredsen så dagens lys i marts 1996, hvor Ellen Andreasen blev valgt som den første formand. Ellen Andreasen erindrer, at der allerede fra start var god opbakning, da omkring 20 personer mødte op til det første møde, der var blevet annonceret i Den Lille Avis.

"Vi synes, der var god brug for vennekredsen dengang, og det er bestemt ikke blevet mindre med årene", konstaterer Ellen Andreasen i et lille jubilæums-skriv.

Påskepynten kan nu lyse op på plejecentret Solbakken i Ejstrupholm. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Backgammon-dyst i 30 timer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Gyvelborg fik shelterpladser

Den lille Avis

Aktivitetsråd er på plads

Den lille Avis

Fortsat fart på Sebastian Øgaard

Den lille Avis

En verdensstjerne vender hjem

Annonce