Annonce
Den lille Avis

SOS Børnebyerne samler ind på mors dag

SOS Børnebyerne hjælper fattige og udsatte familier, som denne i Colombia. Foto: Nina Ruud
Søndag 9. maj arrangerer SOS Børnebyerne en indsamling, der skal støtte forældreløse og udsatte børn.

Ikast/Brande: Flere borgere i Ikast-Brande Kommune har allerede meldt sig som indsamlere, når SOS Børnebyerne samler ind på mors dag søndag den 9. maj.

Indsamlerne er med til at sikre, at SOS Børnebyerne kan hjælpe flere forældreløse og udsatte børn, der er i risiko for at miste omsorgen fra deres forældre. Denne gruppe børn har på grund af coronapandemien mere brug for hjælp end nogensinde før.

- Nedlukninger som følge af corona har verden over ramt især de udsatte børn, vi hjælper. I kriser som denne er der stor risiko for, at familier falder fra hinanden, og flere børn bliver efterladt. Der er derfor hårdt brug for vores hjælp nu, og det glæder mig derfor meget, at mange danskere ønsker at bidrage og melder sig som indsamlere, siger Mads Klæstrup Kristensen, der er direktør i SOS Børnebyerne.

Ledige ruter

Der er mange ledige ruter i Ikast-Brande Kommune. Som noget nyt slipper indsamlerne i år for at aflevere kontanter i banken, fordi indsamlingen er blevet kontantløs.

I stedet for en bøtte får indsamlerne et indsamlingsskilt med en personlig kode, så de selv kan se, hvor meget de har samlet ind.

I 2020 havde 3300 danskere tilmeldt sig som indsamler, heraf 15 indsamlere fra Ikast-Brande Kommune, men på grund af corona måtte SOS Børnebyerne aflyse den fysiske del af landsindsamlingen sidste år.

Hvis man vil være indsamler, kan man tilmelde sig på www.sosindsamling.dk eller ringe til SOS Børnebyerne på 33 73 02 33.

Annonce
Annonce
Den lille Avis

Madfestival på Harrild Hede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Udvalg sagde nej til neurofeedback til børn: Det er virkelig sådan en beslutning, der gør ondt helt ind i marv og ben

Den lille Avis

Fink Byg Aps overtager HD Byg

Den lille Avis

Klovborg Kino åbner igen

Den lille Avis

Elev-tegninger i tidligere brugs

Den lille Avis

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce