Annonce
Den lille Avis

Stærke folk i sving ved købmandsbutik

En velfortjent pause i det hårde flise-arbejde. Projektet ved købmanden i Klovborg stod på hele weekenden. Privatfoto
Annonce

Klovborg: En flok stærke mænd og kvinder har knoklet benhårdt hele weekenden med at lægge nye fliser på parkeringspladsen ved købmandbutikken på Storegade i Klovborg.

De gamle fliser var så medtagne og hullede, at der var stor risiko for, at indkøbsvogne væltede, så da en lokal sponsor tilbød at betale for nye sten, slog man til og fik samlet et hold på en halv snes hårdtarbejdende frivillige.

- Der blev virkelig lagt nogle mandetimer i projektet. Jeg vil mene, at hver frivillig bidrog med omkring 30 mandetimer, fortæller Kirsten M. Nørgaard, der er medlem af bestyrelsen i købmandsforeningen Den Nye Købmand i Klovborg A.M.B.A.

Hun oplyser, at der blev lagt nye sf-sten på den 642 kvadratmeter store parkeringsplads, og det lykkedes at blive færdige.

Der blev lagt mange timer i flise-projektet. Parkeringspladsen er på 642 kvadratmeter, så det gog sin tid. Privatfoto
Annonce

Maskiner lånt ud

Ud over muskelkraft var der også nogen, der stillede entreprenørmaskiner til rådighed, og andre flinke folk sørgede for kage, drikkevarer, is med mere til arbejderne, så alt i alt var der tale om massiv opbakning.

Det er ikke første gang i år, at købmandsbutikken i Klovborg har haft gang i den frivillige arbejdskraft. Før sommerferien blev det nødvendigt i en fart at udskifte butikkens mælke- og grøntkølere, da de gamle kølere stod af midt i sommervarmen. Også dengang var der mange frivillige på banen, og en lokal borger meldte sig som kautionist til en leasingaftale, der finansierede de nye kølere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce