Annonce
Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Louise Herskind var sikker på straffekast og blev topscorer for Ejstrup Hærvejen med 12 scoringer og dermed kampens spiller. Foto: Erik Laursen
Annonce

Nr. Snede: Lørdag 1. december tog Præriens Piger mod ligareserverne fra Silkeborg Voel i en velbesøgt Nørre Snede Hal - i 10.spillerunde og sidste hjemmekamp før jul - mellem rækkens første og femte plads.

Kampen indledtes i meget højt tempo - begge hold ville spille håndbold - og kunne. Dog med størst succes for hjemmeholdet, som var foran 8-5 efter et kvarters spil - igen med en særdeles velspillende Louise Herskind med 8 scoringer i første halvleg, og Mathilde Brixen som udover at sætte spillet godt op - også selv kunne finde vej til målene - med i alt fire scoringer i kampen.

Hjemmeholdet med et stærkt forsvar med Iben Due, Stine Høj og Amalie Dam - en velspillende Diana True i målet - og en kynisk contrafase - trak stadig fra til pauseføring på 19-11.

I anden halvleg forsøgte Silkeborg Voel at holde trit med de stærkt spillende Præriens Piger, men med en smal trup blev det sværere i løbet af anden halvleg - og hjemmeholdet trak yderligere fra til en storsejr på 36-24.

Louise Herskind blev kampens topscorer med 12 scoringer, og blev også kåret som kampens spiller.

Det var en meget velspillet og tempofyldt kamp, som markerede et flot punktum for første halvdel af sæsonen på hjemmebane, og der resterer nu en udekamp før Jul mod DHG Odense på torsdag 5. december klokken 20.15 i Dalumhallerne på Mejerivej 1 i Odense S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Sommer som i gamle dage

Den lille Avis

Frisøren har været savnet

Annonce