Annonce
Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Michelle Søndergaard  var målvogter i anden halvleg, hvor hun havde en redningsprocent på hele 73. Foto: Erik Laursen
Annonce

Ejstrupholm: Torsdag aften 17. september blev håndbolden for alvor skudt i gang, hvor Præriens Piger Ejstrup Hærvejen tog imod GGIF-SIF Ansager i Ejstrupholm Hallen i 2.division.

De to hold havde et stort forhåndskendskab til hinanden fra de foregående sæsoner – men begge hold nu med nye trænere – med Martin Lellek for Ejstrup Hærvejen og Vibeke Andersen for GGiF-SIF Ansager – sidstnævnte tidligere landsholdsspiller.

GGIF-SIF Ansager har haft nogle udfordringer og uro på de indre linier, som har splittet klubben – og derfor i holdfællesskab med GGIF Grindsted, som holdet nu mest udgøres af.

Der var klasseforskel hele kampen igennem – om end udeholdet forsøgte og kæmpede det bedste de kunne, men var overmatches på fysik og hurtighed.

Efter et kvarters spil stod der allerede 9-2 på måltavlen – og med et solidt forsvar, en målvogter præstation på 50 procent ved Diana True med syv redninger og en kynisk contrafase med en Louise Herskind i hopla - gik hjemmeholdet til pause foran 19-7.

Dominansen fortsatte i anden halvleg efter samme recept – nu med Michelle Søndergaard som målvogter, som præsterede 11 redninger og dermed en redningsprocent på 73 procent - og stadig med en hurtig Louise Herskind, som med 11 mål blev absolut topscorer i kampen. Kampen endte med en storsejr på 33-11.

Næste opgave for Præriens Piger bliver på udebane i Aarhus mod VRI Risskov søndag 27. september kl. 14.00 i Bellevuehal A på Vestre Strandalle’ 170 i Risskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Den lille Avis

Købmandsbutik fik overskud

Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Genbrugspladser lukker ikke

Den lille Avis

Bavnehøj må drosle ned igen

Den lille Avis

Julehjælpen er på trapperne

Den lille Avis

Travebanko blev gennemført

Den lille Avis

Ny købmand på vej til Klovborg

Den lille Avis

Friskole åbner dørene

Annonce