Annonce
Den lille Avis

Tabte til Kolding i Jyllandsserien

Annonce

Ejstrupholm/Nr,. Snede: Lørdag 4. januar skulle Ejstrup Hærvejens andethold for første gang i denne sæson prøve kræfter i Jyllandsserien - efter at have rykket op til jul.

Det var en smal trup, der drog afsted med kun en markspiller som udskifter - og derudover med et par af spillere som var plaget af lidt sygdom. Så det var med en vis skepsis, at man nu her i første kamp skulle op mod oprykningsfavoritterne fra Kolding HK, som havde vundet deres Jyllandsseriepulje før jul og derfor havde to point med over i puljen.

Men pigerne kæmpede med alt hvad de havde. Efter et kvarters spil var Ejstrup Hærvejen foran 4-5 - med et godt forsvar og en meget velspillende målvogter Karin Laudal, som i første halvleg stod med en redningsprocent på 52. Kolding HK satsede meget på en stærk contrafase, som udeholdet formåede at holde i skak med et godt returløb - især af Thea Dam, som også bød ind med et par scoringer i første halvleg.

Dertil en meget velspillende Lotte Thisgaard, som i angrebet bød ind med tre scoringer i første halvleg.

Pausestillingen var 10-9 til Kolding HK.

I anden halvleg blev manglende udskiftningsmuligheder for Ejstrup Hærvejen afgørende - og efter et kvarters spil var Kolding foran 16-12. Men Ejstrup Hærvejen kæmpede fortsat forbilledligt - og i angrebet bød Lotte Thisgaard ind med fire scoringer i anden halvleg - til trods for at hun periodevis blev mandsopdækket.

Med fem minutter tilbage var Kolding blot foran 19-17, men trak til sidst fra til stillingen 21-17.

Næste opgave for holdet bliver på torsdag 9. januar kl. 19.20 i Ejstrupholm Hallen mod Funder GF - efter at U15 pigerne har spillet i pokalturneringen mod Hvide Sande kl. 18.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Den lille Avis

Foredrag om caminoen

Den lille Avis

Storsejr til præriepiger

Den lille Avis

Hærvejskoret synger i skoven

Annonce